fbpx

Rotterdam tips: Enoma Amayo

Bij Motel Mozaique maken we de stad een integraal onderdeel van elke festivalervaring. Daarom hebben we Rotterdam Guides gelanceerd: Our City is Your City, een platform voor bezoekers (en locals) waarmee ze kunnen ontdekken wat Rotterdam allemaal te bieden heeft. Elk jaar interviewen we coole locals die hun favoriete plekken en dingen om te doen in de stad aanbevelen.

Het derde interview in de serie is met onze geliefde Enoma. Enoma is een echte Rotterdammer, geboren en getogen in Westen, waar ze haar hele leven heeft gewoond voordat ze onlangs naar Noord verhuisde. Na maanden van reizen en wonen in het buitenland besloot ze dat ze Rotterdam miste en op zoek was naar iets dat haar intellectueel zou uitdagen. Ze vond wat ze zocht toen ze bij MOMO aan de slag ging als Young Talent. Nu is ze programmeur bij de MOMO Special Projects – denk aan MOMO Create of MOMO Playground.

Ze heeft haar favorieten van Rotterdam voor je aanbevolen, evenals geweldige tips voor het MOMO Festival van dit jaar! Dus, voordat je je onderdompelt in de Specials van dit jaar, check het Rotterdam Guides interview met Enoma Amayo, de vrouw achter de special acts en projecten!

Festival news