fbpx

Releaseparty Rats On Rafts op lichtschip V11

Ja, ja, ze zijn terug! Onze eigen postpunk-vedetten Rats On Rafts presenteren op vrijdag 3 april voor het eerst de langverwachte opvolger van het succesvolle debuut The Moon Is Big.

Een zogeheten AAA release, volgens de band zelf. Dat betekent dat de band alles uitsluitend analoog produceert: het opnemen, mixen, masteren plus het persen van de plaat. Het resultaat is een geluid dat qua primitieve energie en pure ongebreidelde furie het vorige album ver achter zich laat. Rats On Rafts zal het album deels uitbrengen op het nieuwe zelf opgerichte indielabel Kurious Recordings, vernoemd naar het elfde The Fall-album, I Am Kurious Oranj. Het is daarom ook niet meer dan logisch de albumrelease te vieren op het Lichtschip V11. Een van de beste gitaarbands op deze aardkloot zo intiem zien spelen, dat is natuurlijk al verplichte kost an sich.

Let op! Er is maar een zeer beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor deze exclusieve releaseparty, wees er dus snel bij. Tickets a 8 euro (ex. servicekosten) zijn uitsluitend te koop via Rotown.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Rotown.

Concert news