fbpx

Recensies stromen binnen!

Wat is het toch leuk om andermans ervaringen te lezen en zeker als deze uiterst positief zijn! Zie hier het overzicht van recensies over de veertiende editie van Motel Mozaïque.

Onze vaste mediapartner VPRO’s 3voor12 was op MM’14 om unieke sessies op te nemen, maar heeft ook mooie recensies gepubliceerd. Bekijk hier het overzicht.

Ook Kicking The Habit was erbij en publiceerde het artikel ‘De 14e Motel Mozaïque blinkt uit in variatie’. Benieuwd naar het verslag? Klik hier.

DJBroadcast is lovend over nieuwe MM-venue Cultuurpodium Perron: “Nachtvlinders en danceliefhebbers rammelen twee nachten aan de deur bij Cultuurpodium Perron, waar klinkende namen als Tobias., Cashmere Cat en Zomby voorbij komen. De toevoeging van Perron als festivalspot blijkt een slimme zet van de organisatie.” Lees de hele recensie hier.

Bogue, het online multimediaplatform met oog op regio Rotterdam Rijnmond schrijft: “Motel Mozaïque: het toverwoord is aandacht”. Dit met oog op het slaapproject Hotel Heden van theatermaakster Yvonne Beelen. Lezen doe je hier.

Cultuurbewust schrijft in het verslag over MM14: “Motel Mozaïque, een mozaïek aan cultuur in Rotterdam”.

Volgens Festival Info is Rotterdam de perfecte setting voor een realistische sciencefictionfilm: dé futuristische hoofdstad van Nederland.

Festival news