fbpx

Wijzigingen programma (Liima valt uit, Andra Day schuift op oa)

Zo vlak voor het festival hebben we nog een wijziging in het programma op zaterdag 9 april: Liima is door ziekte helaas genoodzaakt de start van hun Europese tour uit te stellen waardoor hun optreden op Motel Mozaique komt te vervallen.

Andra Day (stond op 17:00 in Annabel) schuift door naar de plek van Liima en speelt dus nu op zaterdag om 20:00 in Annabel. De spot van 17:00 komt te vervallen. Op dat moment kun je wel naar Bonne Aparte op Plaza Mozaique, de 3voor12 sessie van Marlon Williams in Arminius, naar Writers On The Storm in de schouwburg of even later (17:30) naar het optreden van Drummakid op het Dakpark Station Hofplein (dak Hofbogen).

Andra Day tourt samen met Leon Bridges en was onlangs in de race voor een Grammy. Gisteren prijkte er een grote stuk met prachtige foto van de Amerikaanse zangerer in NRC met als kop “De nieuwe Amy Winehouse”. Ga haar zien dus!

3voor12 sessies
Ook bij de gratis toegankelijke 3voor12 sessies overdag in Arminius zijn kleine wijzigingen / aanvullingen: in de volgorde (Cameron A G en Gwenno wisselen van plek op vrijdag), Beau is toegevoegd op zaterdag, en de eerste spot van 12:00 komt te vervallen. Om 12.30 treden Spinvis & Mauro Pawlowski eenmalig samen op voor het nieuwe muziekproject GrensGeluid dus nu kun je sowieso op tijd in de Rotterdamse Schouwburg zijn voor dit unieke project.

Indien er tijdens het festival onverhoopt nog wijzigingen in het programma zijn dan communiceren wij deze (hoofdzakelijk) via ons Twitter account @motelmozaique
Voor de laatste updates kun je natuurlijk ook even langskomen bij de infobalie op het Schouwburgplein (vr. 14.00-22.00, za. 11.00-21.00)

DOWNLOAD DE NIEUWE VERSIE VAN HET TIJDSCHEMA VOOR VRIJDAG & ZATERDAG

want die komt dus op bovenstaande punten niet overeen met het reeds gedrukte tijdschema wat je straks bij de entree aangereikt krijgt, hou daar dus rekening mee.

Festival news