fbpx

Presentatie Motel Mozaique No.10

Traditiegetrouw vindt exact 3 weken voor aanvang van het daadwerkelijke Motel Mozaïque festival de presentatie ervan plaats, dit onder de noemer van Club Mozaïque. Op donderdag 18 maart vanaf 20:00 uur geven de  programmamakers van de 10e festivaleditie een voorproefje aan publiek, pers, medewerkers, partners, gidsen en vrijwilligers. Eigenlijk voor iedereen die maar benieuwd is naar Motel Mozaïque 2010. TOEGANG = GRATIS!

Tijdens de presentatie wordt eerst kort een en ander verteld over het programma en vooral het festival thema De Zachte Stad. Motel Mozaïque is een festival dat in de poriën van de stad kruipt. Naast de fysieke, harde stad, bestaat ‘de zachte stad’, een stad van gebruik en betekenis. Gidsen nemen je mee in hun beleving van de stad en laten je plekken zien waar je anders nooit zou komen. Optredens en performances op ongebruikelijke locaties zorgen ervoor dat je de stad op een andere manier beleeft, evenals het slaapproject Slaap Zzzacht.

Maar Motel Mozaïque geeft donderdag vooral een voorproefje van wat het onder de Zachte Stad verstaat middels een route die wordt afgelegd binnen het festivalgebied. Zo wordt onder meer een bezoek gebracht aan festivallocatie Bob Smit Gallery (Bob is de jongste galeriehouder van Rotterdam!) en het optreden van de Belgische band Mintzkov (voorheen Mintzkov Luna) in poppodium en festivallocatie WATT.

Voor iedere bezoeker van de presentatie ligt overigens ook de Motel Mozaïque 2010 Sampler CD (vers van de pers) klaar!

Programma do. 18 maart
19:45 uur  Ontvangst
20:00 uur  Presentatie met aansluitend een gidsentocht door het festivalgebied
21:30 uur  Gidsentocht eindigt bij WATT voor het optreden van Mintzkov (duurt tot ca. 22:45 uur)

Locatie presentatie: Rotterdam Bycycle (tijdelijk adres Schiestraat 42/44, 3013 AH  Rotterdam). Op 5 minuten lopen van Rotterdam CS. Zie hier de ligging.

Tot a.s. donderdag!