fbpx

Praktische informatie

MOMO Festival 2019 vindt plaats op 18, 19 & 20 april op verschillende locaties in het centrum van Rotterdam. Wij zetten nog even de belangrijkste praktische informatie voor je op een rij.

Omwisselen ticket voor polsbandje:

Je MOMO19 dagkaart of je passe-partout dien je om te wisselen voor een polsbandje. Dit kan op het Schouwburgplein :

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Dit weekend wil je natuurlijk absoluut niets missen van MOMO Festival. We houden je graag op de hoogte via onze app, deze site en onze socials. Ook sturen we mailings met de laatste info.
* De MOMO App download je via TMSQR
* Instagram @motelmozaique
* Facebook Motel Mozaique
* Twitter @motelmozaique
* MOMO mailing:  meld je aan 
Spotify MOMO Playlist

Hoe ontvang je de groene korting?

Maak een foto of video waarop te zien is dat je fietsend, wandelend, skatend of ov-reizend naar MOMO bent gekomen. Toon deze bij de MOMO infobalie, waar je ook je polsbandje ophaalt. Daar ontvang je een de groene MOMO stempel waarmee je de korting int. Met de groene korting krijg je op Plaza Mozaïque (Schouwburgplein) € 0,10 korting op elk drankje dat je daar bestelt en korting op het eten en de MOMO Mud Merch (10% korting). Meer over de groene korting

Tijdens MOMO kan je gebruik maken van deze MOMO-deals:

Motel Mozaique Festival 2019 zet Rotterdam op z’n kop! De stad is het MOMO-festivalterrein. Voor jou betekent dat fikse kortingen en toffe acties op verschillende plekken in de stad – we hebben ze in een artikel voor je op een rij gezet. Genoeg om te doen en nog meer om te ontdekken. Op Our City is Your City ontdek je Rotterdam met de tips van jonge Rotterdamse muzikanten, creatieven en Motel Mozaïque zelf.

Foto’s maken tijdens MOMO:

Natuurlijk! Je mag foto’s maken met je smartphone of kleinbeeldcamera. Vergeet ze vooral niet met ons te delen via #MOMO19. Professionele camera’s (afneembare lens) en video- en andere opnameapparatuur laten we over aan onze fotografen die de mooiste kiekjes voor je schieten. Dus dat scheelt jou weer sjouwen én dan heb je meer tijd over om lekker mindful van de optredens te genieten.

Heb je nog andere vragen?

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? DM ons via @motelmozaique, mail ons op info@motelmozaique.nl of kom tijdens het festival langs bij de infobalie (openingstijden volgen nog) op het Schouwburgplein. Natuurlijk kan je ook altijd onze FAQ pagina checken:

FAQ

 

Festival news