fbpx

Praktische info

Even een paar praktische zaken voor wanneer we op vrijdag 10 april om 13.00 uur Motel Mozaique ’15 aftrappen:

Ruil je ticket om voor een polsbandje
Je dagkaart of passe-partout dien je om te wisselen voor een polsbandje. Dit kan op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april tussen 16:00 en 00:00 bij de festivalentree op het Schouwburgplein. Het polsbandje geeft je toegang tot alle zalen op alle festivallocaties. Wel geldt per zaal een vast aantal bezoekers, dus vol=vol. Wees er ruim op tijd bij wanneer je iets echt niet wilt missen!
Let op: het programma overdag is vrij toegankelijk, voor toegang tot Plaza Mozaïque, de 3voor12 sessies en gidsentochten heb je daarom geen polsbandje of ticket nodig. Met uitzondering van Maarten Vos in de Paradijskerk en Parfum de BoemBoem op zaterdag – neem je kaartje mee voor toegang (want dat is dus nog voor de ticketcontrole).

Slaapproject
Ben jij een van onze slapers? Je kunt alleen overnachten in het slaapproject wanneer je je slaapticket omwisselt bij de slaapbalie (naast de gidsenbalie) op het Schouwburgplein. Hier kun je direct inchecken en je slaapspullen afgeven. Let op: een slaapticket geeft geen toegang tot het festival!

Gratis app voor IOS en Android
Gebruik je mobiele telefoon als gids door Motel Mozaïque, download onze gratis festival-app. Met natuurlijk het programma, de festivallocaties, het laatste nieuws en het tijdschema. Ook is het mogelijk je persoonlijke programma samen te stellen.

Infobalie / Tickets
Heb je vragen over programma, locaties, etc.? Kom naar de infobalie op het Schouwburgplein! Hier kun je ook nog tickets kopen (betaling middels pin). Openingstijden: vrijdag 13.00 – 00.00 en za 11.00 – 00.00 uur.

Merchandise
Bij de infobalie kun je ook terecht voor toffe MM’15 tote bags en T-shirts! Oordoppen vergeten? Ook die hebben we daar voor je liggen.

Festival news