fbpx

Praktische info voor Kytopia / Parfum de BB

Hierbij nog een aantal handige weetjes voor alle bezoekers van Kytopia / Parfum de BoemBoem op zaterdag 2 oktober.

Praktisch:
– Het concert vindt plaats in de openlucht op een bouwput waar eerder deze week nog volop gesloopt werd, kom dus niet op uw mooiste schoenen. Ook heeft het deze week aardig geregend dus kan het wat modderig zijn. Naaldhakken raden wij zeker af!
– Kleed u warm aan, het koelt ’s avonds al flink af.
– Paraplu’s zijn tijdens het concert niet toegestaan omdat dan het zicht belemmerd wordt. Neem een regenjas of poncho mee voor het geval het regent tijdens het concert.
– Het nuttigen van alcohol op de bouwput is verboden. Wij hebben een kleine bar waar o.a. koffie, thee en fris wordt geschonken (neem kleingeld mee).

Aanvang/Entree
– Deelnemers aan de Parfum de BoemBoem route dienen om 18.30 klaar te staan voor vertrek. Voor die tijd moeten wel eerst de e-tickets gescand worden dus kom op tijd. De route eindigt weer bij de bouwput waar het concert wordt bijgewoond.
– Bezoekers van het concert; de bouwput opent de hekken om 20.00 uur, aanvang van het concert is 21.00 uur. Kom op tijd want al deze bezoekers moeten langs de ticketcontrole.
– Alle bezoekers krijgen bij de entree een bouwhelm van ons en zijn verplicht deze op de bouwput te dragen.
– De entree van de bouwput bevindt zich bij het Raamplein. Dit ligt vlak achter het Stadhuis (Coolsingel). Zie hier het kaartje (bij iets verkleinen verschijnt linksboven het centraal station in beeld).
– En tot slot: Vergeet het e-ticket niet te printen en mee te brengen.