fbpx

Popunie Live presenteert

Tijdens Motel Mozaique 2016 presenteert Popunie Live vier talentvolle Rotterdammers, waarvan we de eerste nu bekend kunnen maken: Dichter.

Deze jonge artiest uit Nieuwekerk a/d IJssel, onder de rook van Rotterdam, is niet alleen rapper of producer, maar woordkunstenaar. Voor zijn eclectische, veelgeprezen debuutalbum Nieuw Leven werkte hij samen met beeldende kunstenaars en ontwerpers, om zijn songs een fysieke gestalte te geven en mensen te confronteren met nieuwe vormen van kunst. Nieuw Leven vertelt over Dichters reis naar volwassenheid. Het is een veelkleurige ontdekkingsreis door filosofie, kunst en hiphop. Met zijn unieke stemgeluid en energieke liveshows drukt hij zijn stempel op de Nederlandse hiphopscene, en binnenkort ook ver daarbuiten. Dichter heeft liefde en ambitie. Dichter kijkt verder.

Popunie Live is een concept dat in 2013 is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici en bands in de hogere regionen. Dus gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een doorbraak en een professionele carrière in de muziek. Zo presenteerde Popunie Live afgelopen edities van Motel Mozaique acts als De Likt, Sevdaliza, Half Way Station, The Cosmic Carnival en The Afterveins.

Festival news