fbpx

Party like it´s MOMO19 Night!

Motel Mozaique ontsteekt een nieuwe vlam in het Rotterdamse nachtleven met MOMO19 Night. Dit nachtprogramma vindt plaats in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 april en is onderdeel van MOMO Festival 2019. De vetste nachtorganisatoren en –locaties in Rotterdam komen samen om het diverse en ambitieuze nachtleven van de stad te verenigen.

Het nachtleven van Rotterdam is hot topic momenteel. Is er wel nog een nachtleven? Motel Mozaique brengt het diverse nachtleven samen en presenteert op 20 april een mozaïek aan de leukste en meest bijzondere nachtorganisatoren en -locaties van nu. Als inspirator en stimulans voor nieuwe (nacht)initiatieven en als viering van de huidige stad by night.

Motel Mozaique slaat voor MOMO19 Night de handen ineen met Confetti Club, Club K (bekend van De Geheime Tuin), HUNNA, MASH///UP, BAR, BIRD, Rotown en WORM. Voor slechts €12,50 kun je op 20 april vanaf 00.00 uur tot in de vroege uurtjes terecht op de feesten die we samen organiseren.

Dans jij ook mee tot in de vroege uurtjes? Hier ontstaan liefdes en nieuwe nachten. Vier met ons de nacht!

MOMO Festival 2019 ontsteekt een nieuwe vlam in het Rotterdamse nachtleven: MOMO 19 Night

MOMO Festival 2019 ontsteekt een nieuwe vlam in het Rotterdamse nachtleven ?: MOMO 19 Night (in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 april). De tofste nachtorganisatoren en –locaties in Rotterdam komen samen. Ze verenigen het diverse en ambitieuze nachtleven van de stad. Voor maar €12,50 kun je op 20 april vanaf 00.00u tot in de vroege uurtjes terecht op feesten van HUNNA, Mash///Up, Club K, BAR, WORM Rotterdam, Rotown Rotterdam en BIRD. Zin om de hele dag van het festival te genieten? De reguliere zaterdagtickets zijn €37,50 en studenten en CJP-pashouders betalen maar €25,-. Voor dat beetje extra kun je onder andere naar de optredens van Panda Bear, Altın Gün, Helado Negro, Connie Constance, Oscar Jerome en Tourist op verschillende locaties in Rotterdam. Tickets: http://bit.ly/MOMO19-NightHoud MOMO 19 Night in de gaten voor een overzicht van alle nachtfeesten die die er tijdens MOMO Festival 2019 voor je zijn!

Geplaatst door Motel Mozaique Festival op Donderdag 14 maart 2019

Meer MOMO

Wil je meer van MOMO Festival meemaken op zaterdag 20 april? Scoor dan een zaterdagticket voor €37,50 (studenten en CJP’ers betalen maar €25). Voor dat beetje extra kun je onder andere naar de optredens van Panda Bear, Altin Gun, Helado Negro, Connie Constance, Oscar Jerome, Tourist en vele anderen op verschillende locaties in Rotterdam. En je kunt natuurlijk ook gewoon 2 of 3 dagen MOMO Festival bezoeken. Leuk als je van de partij bent!

MOMO19 Night Tickets
Alle MOMO19 tickets

Festival news

Line-up Festival '20