fbpx

Parfum de BoemBoem routes tijdens Fabrique Mozaique

Op zaterdag 5 september staat er een ontdekkingstocht door een avontuurlijk en dynamisch stukje Rotterdam op het programma: het Merwe-Vierhavensgebied (M4H). Op de kades van deze voormalige sap- en fruithaven worden volop nieuwe economische en culturele activiteiten ontwikkeld. Tijdens Fabrique Mozaique laten de gidsen van Parfum de BoemBoem je in een spannende fietsroute de stoere havensfeer proeven. Onderweg beleef je theater, dans en muziek op onverwachte plekken in dit ruige gebied.

De route Parfum de BoemBoem @ M4H start bij stadsboerderij Uit Je Eigen Stad op de Marconistrip, waar Rotterdammers zelfgeteeld voedsel kunnen zien, ervaren en proeven. Je krijgt een exclusieve rondleiding bij Studio Roosegaarde (foto) aan de Vierhavensstraat, de plek waar kunstenaar en ontwerper Daan Roosegaarde werkt aan een smogvrij Rotterdam. In een oude energiecentrale neem je een kijkje bij een optreden in SuGu, een innovatief bedrijf waar starters en ervaren ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en versterken.

Wil je dit spannende gebied liever in het donker verkennen? Op zaterdagavond biedt Parfum de BoemBoem By Night een nachtelijke ontdekkingstocht van de haven met onverwachte optredens op bijzondere plekken. Het programma van deze route hou je nog even van ons tegoed.

Lees meer over Fabrique Mozaique in M4H op zaterdag 5 september ’15.