fbpx

Parfum de BoemBoem met Blaudzun op MOMO17!

Op zaterdag 8 april 2017 heeft Parfum de BoemBoem iets heel bijzonders in petto tijdens het Motel Mozaïque Festival. Een mini concert van singer-songwriter Blaudzun op een van Rotterdams meest besproken bouwprojecten; het Collectiegebouw van Museum Boijmans Van Beuningen. In een gloednieuwe route nemen we een kijkje achter de schermen en vertelt Boijmans directeur Sjarel Ex over het verrijzen van dit project.

Na een korte performance van Blaudzun fietsen we verder door de stad om nog meer te weten te komen over de bouwprojecten die Rotterdam de komende tijd weer gaan transformeren. Ben je benieuwd wat er op het gebied van architectuur speelt in de stad? Ga dan mee!

Meer informatie en aanmelden via▸ motelmozaique.nl/programma/parfum-de-boemboem-2017

Gidstochten op MOMO17
De tocht van Parfum de BoemBoem is onderdeel van de ruim 30 verschillende tours die je op het festival kunt volgen. Je ontdekt met de tours de rafelranden van Rotterdam. De gidsen van Motel Mozaïque begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. Stap in een scootmobiel, ga op avontuur met de Typografische safari, ontdek het Amsterdamse in Rotterdam of bekijk de stad vanuit de ogen van een vluchteling. De tours worden gegeven op 7 en 8 april 2017.

Bekijk de gidsentochten ▸ motelmozaiquefestival.nl/festival/gidsen

Over Parfum de BoemBoem
Rotterdam verandert snel en ingrijpend. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels scheppen chaos in het straatbeeld en kondigen een nieuw begin aan. Met zinnenprikkelende wandel- en fietsroutes verleidt Parfum de BoemBoem bewoners en bezoekers van Rotterdam de veranderingen van de stad mee te beleven. De tocht langs het Collectiegebouw is de eerste in een serie routes waarin Parfum de BoemBoem het bouwproces van dit publiek toegankelijke kunstdepot gaat volgen!

Praktische informatie

Voor Motel Mozaïque bezoekers zijn de routes gratis op vertoon van een polsbandje; reserveren via aanmelden@motelmozaique.nl o.v.v. Parfum de BoemBoem. Nog geen kaartje voor het festival? Koop deze dan snel via motelmozaique.nl/festival/tickets.

Festival news