fbpx

Our City is Your City

Vessel 11

De V11 is een prachtig rood lichtschip aangemeerd in het centrum van Rotterdam. Hier kunt u genieten van typisch Brits pub eten, zelfgebrouwen bieren en live muziek. De kleine onafhankelijke locatie programmeert meer dan 90 shows per jaar en de unieke locatie is ook te huur voor privé-evenementen zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten of evenementen.

Dit grote schip bevat 3 aparte zalen binnen en nog eens 2 grote terrassen buiten op het dek, plus een derde op het land naast de boot. De buik van de boot fungeert als zaal en heeft een capaciteit van 100 bezoekers per show. V11 programmeert voornamelijk zelfstandige concerten, maar ook samen met spelers uit de Rotterdamse muziekscene waaronder Baroeg, Rotown, Worm en Nospray.

De afgelopen twee jaar heeft V11 de lokale muziekscene gesteund door lokale bands uit te nodigen om gratis opnames te maken. De compilatie wordt op 31 maart en 1 april op vinyl uitgebracht, waarbij de bands gedurende de twee dagen optredens verzorgen. Momenteel wordt er gewerkt aan een tweede compilatiealbum. V11 heeft ook een lidmaatschapssysteem genaamd ‘V11P lidmaatschap’. Dit lidmaatschap geeft toegang tot alle shows op de boot, het hele jaar door, voor een vaste prijs van 30 euro. Dit samen met andere extraatjes die gedurende het jaar veranderen, zoals diner aanbiedingen of een korting op de HotTugs!

Vessel 11 zal dit jaar ook een locatie zijn voor het Motel Mozaique Festival!

V11 Agenda
Calls from the Hull – Album Release Festival
Supporting the Independent Music Scene
V11P Membership

Door Rotterdamse Ogen