fbpx

Nathalie Cijntje

DJ, organisator Stir It Up

Nathalie is hoofdtrainer en vestigingsmanager bij de Buzinezzclub in Rotterdam daar helpt zij jongeren naar een baan, opleiding of onderneming. Daarnaast is zij DJ Evelyn Rae en organiseert zij STIR it up, een chill, goodvibes get together waar hiphop centraal staat.

Favorieten
Nathalie is vaak in het centrum van Rotterdam te vinden en heeft zo haar plekjes waar zij het liefst zit. ”Bij Bas Bakt eet ik de lekkerste croissantjes van Rotterdam. Bij Lilith eet ik de lekkerste Pancakes, wat ik heel inspirerend vindt aan deze zaak is dat twee zussen met niks een prachtige zaak hebben neergezet, bereikt met puur de Rotterdamse creativiteit en hard werken. Als ik onder het geroezemoes van mensen wil werken zit ik bij King Kong aan de Witte de With, ik hou ervan om te werken waar het leeft.”

Nathalie heeft nog meer favoriete plekken, zo zit ze regelmatig bij de Urban Espresso Bar, Altijd in de Buurt of HARVEST coffee brewers. “Bij Urban Espresso Bar zitten heel veel zelfstandige en muziekliefhebbers te werken en ik raak daarmee graag aan de praat. Bij Bar Patricia en Brito’s take away hebben ze de lekkerste Kaapverdiaanse gerechten. Als ik eten van mijn eigen eiland Dominicaans Republiek wil eten zit ik bij La Bandera. Daarnaast zit ik bij Buurtbistrot Laurensius ook heel prettig, zij gebruiken alleen biologische producten en wat ik al helemaal fijn vind is dat zij geen WiFi hebben. Als ik even naar rust snak zit ik daar graag op het terras met een boek en eet ik daar een gezonde hartige pannenkoek. Ook ga ik met mooi weer graag naar Parqiet toe, unieke locatie midden in het Euromastpark.”

Shoptips
Shoppen is iets wat Nathalie ook bezighoudt, het liefst shopt zij bij de betere vintageshops zoals Dearhunter Vintage en natuurlijk van lokale en jonge ondernemers. ”Qua designerkleding vind ik Nen Xavier uniek, hij heeft kwaliteitskleding in zijn winkel wat goed is en lang meegaat. Je vind er karakteristieke, tijdloze kledingstukken en Nen helpt graag met het geven van advies.”

Een laatste tip: ”Als je in Rotterdam bent, loop een stukje verder dan de hotspots, ga eens wat dieper in Noord kijken net iets verder dan Zwaanshals en als je de brug over gaat loop naar Katendrecht toe, ontdek de rauwheid van Rotterdam.”

Door Rotterdamse Ogen