Kim & Kelly

creative angency Club K

Kelly & Kim komen allebei uit Rotterdam. De twee enthousiaste long-time friends hebben samen een creatieve agency Club K en organiseren daarmee onder andere de Geheime Tuin. Een creatief festival waarbij elke editie een tot heden onontdekte plek omgetoverd wordt tot een cultureel evenement. De locatie blijft – zoals de naam het al verklapt – geheim, tot de nacht voor de opening.

Kim werd geboren in centrum en heeft sinds haar jong volwassene periode alle buurten en kanten van een stad leren kennen. ”Elke buurt heeft zijn eigen vormgeving, dynamiek en de dingen die het aanbied.”

Kelly: ”Met de Geheime Tuin proberen wij ook een beetje de rafelranden van Rotterdam op te zoeken. Tot nu toe hebben wij ons niet op zuid gefocused, maar de komende jaren willen wij hier wel op avontuur gaan. Het Wilde West en richting de Havens vind ik een bijzonder terrein, echt meer in de havens. Daar is nog ruimte voor experiment en ook letterlijk ruimte, er staan nog lege loodsen. Dat is precies wat ik leuk vind aan Rotterdam.”

Kim & Kelly hebben allebei een tijdje buiten de stad gewoond, toen zij terugkeerde hebben zij opnieuw de stad leren waarderen. Kelly&Kim: ”Als we Rotterdam zouden omschrijven in 2 woorden zou moeten geven zou dat Ruwe Diamant zijn. Het is een mooie stad die nog niet te gepolijst is, er is nog ruimte voor creativiteit, hopelijk is dit iets wat in de toekomst zo zal blijven. Je merkt dat heel veel mensen potentie zien in deze stad.”

Voor leuke plekjes om te eten en als je wat wilt drinken hebben de dames ook zo hun favoriete plekjes Kim&Kelly: ”Waar wij laatst lekker hebben gegeten was bij Amehoela en Kaapse Maria vinden wij ook heel gezellig en mooi om te zitten, bij Sjatzi kunnen wij goed terecht voor zalige cocktails en gezelligheid. Bij Parqiet kunnen wij even ontsnappen aan de drukte in het centrum van de Rotterdamse Jungle.”

Door Rotterdamse Ogen