fbpx

Our City is Your City

M4H gebied

Ontdek het geschiedenisrijke stadshavengebied Merwe Vierhavens (M4H). Ooit was het een van de grootste fruithavens van de wereld, later werd het een verlaten gebied met een bouwmarkt en een beruchte tippelzone. Vandaag de dag is het volop in ontwikkeling en hebben de dames van de tippelzone plaatsgemaakt voor een broedplaats voor jonge ondernemers en creatieve geesten! Zoals natuurlijk de Beeldentuin van Joep van Lieshout’s AVL Mundo.

Daarnaast vind je er ook verschillende zalen die worden gebruikt voor bruiloften en partijen. Zoals Melody partycentre die De Likt tijdens Fabrique Mozaique in 2016 volledig op zijn kop zette. Een stukje verderop vind je Sunrise en La Riviéra. Op de Gustoweg vind je Club Gusto Creative Universe, een toffe plek waar tentoonstellingen en feestjes worden gehouden. Altijd leuk om even binnen te spieken!

Heb je even zin om te chillen? Tegenover de havens kun je op het Dakpark even tot rust komen in het stukje groen midden in de betonnen jungle van het M4H-Gebied, of neem een kijkje bij het Keilecafe.

TIP: Ontdek tijdens Fabrique Mozaique het M4H-gebied en bestel je tickets voor de rauwe nachttour. Of blijf lekker in Momo stijl slapen!

M4H - Motel Mozaique - Fabrique

Door Rotterdamse Ogen