fbpx

Ibeyi wegens ziekte geannuleerd, Hypnotic Brass en DeWolff vervangen

Spijtig nieuws. Wegens ziekte is Ibeyi helaas genoodzaakt om hun optreden op Motel Mozaique te annuleren. Hypnotic Brass Ensemble zal hun plek in de Rotterdamse Schouwburg (22.00) overnemen. Het rocktrio DeWolff hebben we bereid gevonden om als een malle naar Rotterdam af te reizen om de plek van Hypnotic Brass in Kornuit (22.00) over te nemen.

Hypnotic Brass Ensemble
Acht broers, één blaasorkest. Met de onstuimige energie van afrobeat en verwijzingen naar soul maakt Hypnotic Brass Ensemble instrumentale funk. De band staat bekend om geraffineerde composities, prikkelende harmonieën en de altijd strakke ritmesectie. Deze jongemannen hebben het niet van een vreemde. Het is onmiskenbaar dat jazzlegende, voormalig Sun Ra-trompettist en vader Phil Cohran een bepaalde invloed heeft uitgeoefend.

DeWolff
Sinds 2007 mag het bevlogen rocktrio DeWolff zich een van de beste Nederlandse livebands ooit noemen. Inderdaad ja, ooit. Inmiddels zijn Hammondmeester Robin Piso en de broertjes Pablo en Luka van der Poel over heel Europa een grote liveattractie, dankzij hun geestdriftige jams, monolithische riffs en virtuoze liedjesambacht. DeWolff is een soort van modern Frankenstein-rockmonster, met de beste onderdelen van Led Zeppelin, Deep Purple, The Doors en The Allman Brothers aan elkaar genaaid.

Festival news