fbpx

Novastar naar de Maassilo

Kwaliteit kost tijd. Precies vier jaar na Almost Bangor bracht Joost Zweegers alias Novastar dit jaar zijn vierde album uit. Zweegers strikte voor Inside Outside een serieuze grootheid: John Leckie, producer van The Bends van Radiohead, Showbiz en Origin of Symmetry van Muse, en iemand die Joosts liefde voor Britse pop, songs met grootse refreinen maar kleine emoties deelt en vast wist te leggen op een gloedvolle, bijna broeierige plaat. 

Mede dankzij prachtsingle Closer To You behaalde het album de eerste plaats in België, verkocht zijn Benelux clubtour uit en volgde een bijzondere zomer met shows op o.a. Dranouter, Indian Summer Festival, in het sprookjesachtige Amsterdamse Bos en een uitverkocht Rivierenhof Openluchttheater. Reden te meer om dit najaar opnieuw de clubs in te gaan met zijn Inside 2014 Tour. Op dinsdag 16 december presenteren Motel Mozaique en Rotown Novastar in de Maassilo. De kaartverkoop voor dit concert is direct gestart! (meer info & tickets)

De eclectische indiepopband High Hi (Fleetwood Mac meets the Pixies) uit Leuven verzorgt de support. Begin dit jaar schopten ze het tot de finale van Humo’s Rock Rally waar jurylid Joost Zweegers hen oppikte.

Concert news