fbpx

MOMO Sessions terugkijken

We moeten nog maar een paar weekjes geduld zien op te brengen tot MOMO Festival, op 21, 22 en 23 april 2022. Natuurlijk kijken we heel veel vooruit met de toffe line-up die ons te wachten staat, maar we hebben ook nog tijd om terug te blikken met de MOMO Sessions en 3voor12 Sessies. Deze namen wij afgelopen jaren op tijdens MOMO Festival, op bijzondere plekken in Rotterdam.

Om te beginnen de MOMO Sessions van 2018 en 2019; met onderstaande playlist geniet je van sessies met o.a. Anna St. Louis, Skinny Pelembe, Robin Kester, Alela Diane, Anna Meredith en The Weather Station.

3voor12 Sessions

Van eerdere edities van MOMO Festival hebben we nog talloze 3voor12 Sessions voor je. In 2017 nam 3voor12 in de geweldige Arminiuskerk sessies op met o.a. Lisa Hannigan, Weyes Blood, Pitou en Dayme Arocena.

In 2016 nodigde 3voor12 deze smaakmakers van MOMO Festival uit voor een sessie in Arminius: Marlon Williams, Amanda Bergman, Damien Jurado, Gwenno o.a.

In een grote festivaltent op het Schouwburgplein nam 3voor12 sessies op met MOMO Festival 2015 acts Will Butler (Arcade Fire), BRNS, Villagers, Alamo Race Track, Bowerbirds en meer.

In 2014 waren diverse acts van MOMO Festival te gast bij 3voor12 in het splinternieuwe Nhow Hotel of in de festivaltent op festivalhart Plaza Mozaique. Kijk de sessies terug van onder meer George Ezra, Temples, Eagulls, Matthew and the Atlas, Erlend Oye en Quilt.

Van 2013 kun je 3voor12 sessies op het Schouwburgplein terugkijken van onder meer The Veils, Growlers, De Speeldoos (Torre Florim van De Staat + Roosbeef), Sinkane en Milk Carton Kids.

BIRD was the place to be voor de 3voor12 sessies tijdens MOMO Festival 2012. Smaakmakers als Julia Stone, The Antlers, Jamie N Commons en Cold Specks verschenen op het vermaarde sessie-podium.

Festival news

Create news

Concert news