fbpx

MOMO Sessions terugkijken

Hoewel er weer concerten en voorstellingen voor 30 bezoekers toegestaan zijn is het aanbod natuurlijk zeer beperkt. Met MOMO proberen we daar de komende tijd in Rotterdam nog wel verandering in te brengen met wat toffe kleine projecten (later meer daarover). Tot die tijd hebben we nog wel wat videomateriaal van MOMO Festival voor je om de verveling tegen te gaan!

Om te beginnen de MOMO Sessions die wij afgelopen twee edities op hele bijzondere plekken in Rotterdam opnamen. Met onderstaande playlist geniet je van sessies met o.a. Anna St. Louis, Skinny Pelembe, Robin Kester, Alela Diane, Anna Meredith en The Weather Station.

3voor12 Sessions

Van eerdere edities van MOMO Festival hebben we nog talloze 3voor12 Sessions voor je. In 2017 nam 3voor12 in de geweldige Arminiuskerk sessies op met o.a. Lisa Hannigan, Weyes Blood, Pitou en Dayme Arocena.

In 2016 nodigde 3voor12 deze smaakmakers van MOMO Festival uit voor een sessie in Arminius: Marlon Williams, Amanda Bergman, Damien Jurado, Gwenno o.a.

In een grote festivaltent op het Schouwburgplein nam 3voor12 sessies op met MOMO Festival 2015 acts Will Butler (Arcade Fire), BRNS, Villagers, Alamo Race Track, Bowerbirds en meer.

In 2014 waren diverse acts van MOMO Festival te gast bij 3voor12 in het splinternieuwe Nhow Hotel of in de festivaltent op festivalhart Plaza Mozaique. Kijk de sessies terug van onder meer George Ezra, Temples, Eagulls, Matthew and the Atlas, Erlend Oye en Quilt.

Van 2013 kun je 3voor12 sessies op het Schouwburgplein terugkijken van onder meer The Veils, Growlers, De Speeldoos (Torre Florim van De Staat + Roosbeef), Sinkane en Milk Carton Kids.

BIRD was the place to be voor de 3voor12 sessies tijdens MOMO Festival 2012. Smaakmakers als Julia Stone, The Antlers, Jamie N Commons en Cold Specks verschenen op het vermaarde sessie-podium.

Festival news

Concert news