fbpx

MOMO presenteert Perspectief

Motel Mozaïque presenteert de portretserie Perspectief. We belichten verschillende makers en hun perspectieven op het gebied van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en verandering. Wat doet het isolement met het creatieve proces? Brengt de crisis ook iets goeds met zich mee? En hoe kijken zij naar de toekomst? Ze reflecteren op het crisisjaar 2020 en delen hun visie voor de toekomst. Laat je inspireren!

Getalenteerde dichteres Lisette Ma Neza deelt haar perspectief. Ze staat bekend om haar scherpe pen, zachte stem en Slam Poetry performances. In haar poëzie en muziek zoekt ze naar haar eigen identiteit, haar gender, haar geschiedenis en plaats in de wereld. 

In de tweede aflevering van Perspectief gaan we in gesprek met Menno en Angeliek van Roodkapje Rotterdam. Wat doet een crisis met zo’n culturele broedplaats? En hoe kan haar verbindende functie vervuld blijven worden? Voor tien weken werd Roodkapje omgetoverd tot ‘coronaproof’ culturele supermarkt om zo kunstenaars, ontwerpers en muzikanten te steunen.

In de derde aflevering van de MOMO-serie Perspectief gaan we in gesprek met Akwasi Owusu Ansah. Hoe beleeft hij deze bizarre tijd? En hoe kijkt hij naar de toekomst? Hij vertelt over prioriteiten stellen en kijken naar wat echt belangrijk is.

“Ik heb denk ik alle emoties gevoeld de afgelopen tijd. En dat zorgt er wel voor dat je jezelf opnieuw gaat ontdekken en hervinden.” – Akwasi

Festival news