fbpx

MOMO Fabrique Beste Festival van Rotterdam?

We zijn met MOMO Fabrique genomineerd voor Beste Festival bij de Rotterdam Music Awards 2020! Het zou natuurlijk super tof zijn als we deze award ook nog winnen en jij kunt ons daarbij helpen: stem op MOMO Fabrique (voor 23 november) en we zijn je eeuwig dankbaar.

MOMO Fabrique 2020

Omdat er door de pandemie geen reguliere festivals kunnen plaatsvinden, organiseerden we begin september het tweedaagse festival MOMO Fabrique in de vorm van een route bij AVL Mundo. Een groot succes, met uitverkochte routes en lovende reacties van bezoekers en artiesten. Onder meer YĪN YĪN en S10 traden op tussen de gigantische kunstwerken van Joep van Lieshout. 

“In Rotterdam weten ze hoe ze een festival in coronatijd moeten bouwen”- de Volkskrant

Eerste wegwerp-plasticvrije popfestival

MOMO Fabrique was het eerste wegwerp-plasticvrije popfestival van Nederland. Ook op dit vlak beleefde het festival een zeer geslaagde editie. Naast het bannen van single use plastics, serveerden we alleen vegetarisch eten (Falafval!), werkten we met groene stroom, overnachtten bezoekers en artiesten in gerecyclede cabins en ontvingen bezoekers een groene korting als ze met een groen vervoermiddel kwamen. De keuze om plastics te bannen, sluit aan op de ambitie van Motel Mozaïque om in 2030 volledig klimaatpositief te zijn. Lees verder

Festival news