fbpx

Nieuwe Parfum de BoemBoem

Zaterdag 26 juni is de eerstvolgende editie van Parfum de BoemBoem, met als thema:  hergebruik. We fietsen langs Rotterdamse bouwputten waar de verf nog nat is en het ruikt naar vers cement. Van de razendsnel groeiende woontoren New Orleans, op de Kop van Zuid, tot het veelbesproken Schieblock, dat een nieuw leven tegemoet gaat in de nieuwe functie van ‘stadslaboratorium.

Mensen architectuur laten beleven. Dát is het doel van de Dag van de Architectuur, waar Parfum de BoemBoem met de fietstochten op 26 juni op aansluit. Parfum de BoemBoem voegt daar echter nog iets aan toe en laat haar deelnemers architectuur beleven die nog niet helemaal af is. Architectuur waar het bloed, het zweet en de tranen van bouwvakkers nog vanaf druipt. Waar de transformatie voelbaar is. Waarom? Omdat het hart van de stad een grote verandering doormaakt, naar een plek waar wonen, werken en vrije tijd samen komen. Naast het Schieblock en New Orleans brengen we ook een bezoek aan het Laurenskwartier, waar op dit moment de laatste puntjes op de i van Blaak 31 worden gezet.

Start: 26 juni, Starttijden: 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur. Routeduur: twee uur. Startlocatie: Rotterdam ByCycle (Schiestraat 42-44, naast Rotterdam Centraal), Toegang: 5 euro per persoon, Reserveren: www.parfumdeboemboem.nl/reserveren of telefonisch: 010-4652228