fbpx

19 nieuwe namen voor MOMO Festival

Goed nieuws: we hebben maar liefst negentien nieuwe namen voor MOMO Festival voor je! Op 21, 22 en 23 april spelen onder andere de Duitse producer Christian Löffler met het klassieke Detect Ensemble, de Britse R&B singer-songwriter Richard Fairley en de experimentele postpunkband Snapped Ankles op ons ontdekkingsfestival. Ook de Belgische muzikanten David Poltrock en Adriaan de Roover zijn met hun atypische concertervaring VACUUM van de partij.

Alle nieuwe namen in de spannende internationale line-up zijn Ariana Popal, Brintex Collective, Christian Löffler & Detect Ensemble, Diego Echegoyen, Fabiana Palladino, Goya Gumbani, Jespfur, Liedfs, Lotus Lourdes, Myd, Neema Nekesa, Oana Clitan, Opskeer, Richard Fairlie, Roufaida, RUA, Snapped Ankles, Socks;SportsSocks en VACUUM. Ontdek deze fijne nieuwe aanwinsten op de Line-up pages vol verhalen, video’s en luistermateriaal!

Heb je je ticket trouwens al veilig gesteld?

Open Call winnaars

Onder deze nieuwe namen bevinden zich ook de vier winnaars van de open call. Met Motel Mozaïque vinden we het erg belangrijk om jong talent en makers ruimte te blijven bieden en daarom organiseerden we dit jaar opnieuw een open call voor jonge creatievelingen. Er reageerden bijna 50 makers en collectieven op de oproep waaruit vier makers zijn gekozen die elk hun project op MOMO Festival 2022 mogen presenteren.

De winnaars zijn: Diego Echegoyen met What shines through two different things, een gechoreografeerde wandeling die de relatie tussen de stad en haar inwoners verkent, Liedfs met de theatrale installatie Komt u nader, Oana Clitan met de video-installatie Pixels of lost time and space en Opskeer met Intersection, een kruispunt waar Rotterdamse architectuur, kunst, de publieke ruimte en een festival elkaar ontmoeten.

Diego Echegoyen - What shines through two different things - OPEN CALL WINNER

Festival news