fbpx

Nieuwe edities Parfum de BoemBoem

Er staan twee mooie edities van Parfum de BoemBoem voor de deur. Op 26 mei een fietstocht rondom het thema ‘Rotterdammers maken stad’ en op 23 juni (de Dag van de Architectuur) wordt het raakvlak tussen architectuur en voedsel verkend.

26 mei: Parfum de BoemBoem
Fietstocht door de Rotterdamse binnenstad, met als thema: Rotterdammers maken stad. Onderweg staan we stil bij gebieden die in transformatie zijn. Bouwputten, sloopgebieden en andere plaatsen waar iets bijzonders mee aan de hand is. Op plekken waar je het het minst verwacht word je getrakteerd op verrassende ontmoetingen en performances. NB: Een van de groepen die om 11.30 uur starten, heeft een Engels sprekende gids. Speciaal voor expats en buitenlandse toeristen!

Praktisch
Datum: 26 mei
Starttijden: 11.30 en 14.30 uur (de route duurt twee uur)
Toegang: € 6 p.p.
Startpunt: Stadsinformatiecentrum Rotterdam.info aan de Coolsingel
Reserveren kan hier

23 juni: Parfum de BoemBoem en de Dag van de Architectuur
Architectuur en voedsel. Dat is dit jaar het thema van de Dag van de Architectuur. Parfum de BoemBoem haakt hierop aan met een zinnenprikkelende fietstocht door de Rotterdamse binnenstad. Onze gidsen nemen je mee naar bijzondere locaties, waar architectuur en voedsel samenkomen. Op onverwachte plekken vinden bijzondere ontmoetingen en performances plaats.

Praktisch
Datum: 23 juni
Starttijden: 11.30 en 14.30 uur (de route duurt twee uur)
Toegang: € 6 p.p.
Startpunt: Rotterdam centrum, startpunt wordt binnenkort bekend gemaakt
Reserveren kan hier