fbpx

Nieuwe editie Motel Mozaique

DATA, EERSTE NAMEN & START VOORVERKOOP BEKEND

Motel Mozaique maakt zich op voor de 15e editie van het kunstenfestival op vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 in Rotterdam. Het programma bestaat elk jaar uit bekende en minder bekende, maar vooral, hele toffe muziekacts, theatermakers, dansgezelschappen en beeldend kunstenaars. De eerste namen van het programma zijn bekend: o.a. de muziekacts Ibeyi (FR), Adult Jazz (UK) en Sea Change (NO) en performer Jan Martens (BE) zijn te zien op Motel Mozaique. De kaartverkoop start op vrijdag 28 november om 11.00 uur.

EERSTE NAMEN

De eerste namen die bekend zijn gemaakt voor Motel Mozaique 2015 zijn: Ibeyi, bestaand uit de Franse tweelingzusjes Naomi en Lisa Diaz (dochters van Miguel ‘Anga’ Diaz, een Cubaanse percussionist die bij Buena Vista Social Club speelde) die mysterieuze liedjes met spaarzame instrumentatie maken, vooral de prachtige stemmen van Naomi en Lisa. Adult Jazz (UK) versmelt indiepop met vleugjes jazz en experiment, Virginia Wing (UK) brengt dromerige noisepop, Sea Change (NO) heeft een sterke Scandinavische sound en vibe die is geïnspireerd op artiesten als Fever Ray, Lykke Li en Robyn, en de jonge Amsterdamse band The Mysterons maakt naar eigen zeggen ‘Psych, groove-‘n-garage’.

De Amerikaanse performance kunstenaar Connor Schumacher speelt de voorstelling ‘I trust in this life we will have another moment alone’ en de talentvolle Belgische choreograaf en danser Jan Martens is te zien met zijn solo ‘Ode to the attempt’.

‘You win some, you lose some’ is een Rotterdams verhalenproject over geluk, toeval en overleven. Samen met Rotterdammers uit de marge verkenden documentairemakers Lieke & Bieke één jaar lang ‘de maakbaarheid van het geluk’. Het resultaat is een spraakmakende verhalenmachine die verborgen verhalen en unieke inzichten bundelt en laat horen.

Check de pagina Line-up voor meer info over deze eerste aanwinsten!

FESTIVALLOCATIES

Tot de festivallocaties behoren dit jaar de Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein, De Gouvernestraat, Rotown, Paradijskerk en Cultuurpodium Perron.

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop voor Motel Mozaique 2015 start op vrijdag 28 november om 11.00 uur via de website van Motel Mozaique.
Voor de allersnelste beslissers hebben wij een stapel ‘Fu ck in g! Early Bird’ passe-partouts (10 & 11 april) voor slechts 50 euro klaarliggen. Zodra die op zijn is onderstaande van toepassing:

Early bird tickets

Passe-partout 10 & 11 april 2015 € 60
Ticket vrijdag 10 april 2015 € 32,50
Ticket zaterdag 11 april 2015 € 32,50

TICKETS

Festival news