fbpx

Nieuwe editie MOMO Festival!

In april 2018 vieren we met Motel Mozaïque onze 18e editie van MOMO Festival in hartje Rotterdam! Kom met je vrienden drie dagen lang dansen, wegdromen, je ogen uit kijken en genieten bij de tofste nieuwe bands, acts, theatermakers, performers en kunstenaars.

Laat je tijdens MOMO18 door onze gidsen (ver)leiden langs de verborgen plekken en blikken in de stad. En natuurlijk kun je ook blijven slapen, op een bijzondere plek met het project Slapen in Kunst of in een van de leukste en beste hostels van Nederland, die staan namelijk in Rotterdam.

Het slaapproject wordt tijdens MOMO18 gekoppeld aan het project ‘Drie Koningen’. Hierin onderzoeken schrijver/theatermaker Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik de oorzaken en gevolgen van lichtvervuiling en de mogelijkheden van een donkere stad.

Verwacht een weekend vol onverwachte ontmoetingen en rijke contrasten!

Ga jij in 2018 ook mee op avontuur? De data voor MOMO18 zijn 19, 20 & 21 april 2018.

PROGRAMMA & OPENINGSAVOND

De programmering van Motel Mozaïque zal wederom zeer contrastrijk zijn, van obscure bands in WORM tot uitzinnige performances in Theater Rotterdam. Het programma voor de openingsavond, op donderdag 19 april 2018, is al deels bekend en bestaat in ieder geval uit de Britse producer/zanger SOHN, het Nederlands-Vlaams acteurscollectief Wunderbaum met de première van hun voorstelling ‘Daar gaan we weer’, en de Bulgaarse performer extraordinaire Ivo Dimchev presenteert zijn nieuwe album ‘Sculptures’.

Meer namen voor MOMO18 maken we binnenkort bekend.

START EARLY BIRD KAARTVERKOOP

De Early Bird kaartverkoop voor Motel Mozaïque Festival 2018 start op vrijdag 1 december 2017 om 10.00 uur via Ticketmaster. Scherp geprijsde passe-partouts, dagtickets en kaartjes voor het slaapproject of slapen in een hostel zijn dan allemaal verkrijgbaar.

TICKETS

Festival news