fbpx

Nieuwe concerten aangekondigd

We hebben weer twee hele toffe nieuwe concertbevestigingen binnen, allebei in het eerste weekend van maart 2018 en beide shows zijn in de Maassilo.

The Boxer Rebellion

In een tijd waar hypes net zo snel komen als gaan, is het The Boxer Rebellion gelukt om stapsgewijs te bouwen op hun succesverhaal. In 2011 stond de band rondom Nathan Nicholson nog in een uitverkocht Rotown; zeven jaar later is de Maassilo aan de beurt. Met een hit als ‘Diamonds’ kun je concluderen dat de groep toentertijd een ruwe diamant was, eentje die nu in alle glorie glittert in het voetlicht. Op zaterdag 3 maart 2018 presenteren Rotown en Motel Mozaique Concerts The Boxer Rebellion (met hun nieuwe plaat  ‘Ghost Alive’) in de Maassilo! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 december om 09.00 uur.

Pokey LaFarge

Pokey LaFarge heeft dit jaar een nieuw album uitgebracht, getiteld ‘Manic Revelations’. We weten allemaal wat dat betekent: de huidige King of Midwestern swing keert terug naar Rotterdam met zijn sensationele band! Evenredig troubadour, entertainer, auteur en rebel, LaFarge brengt rootsy stijlen als ragtime, soul, bluegrass en country tot leven alsof hij deze stromingen zelf allemaal verzonnen heeft. Op zondag 4 maart 2018 presenteren we samen met Rotown Pokey LaFarge in de Maassilo, de kaartverkoop is gestart!

Concert news