fbpx

Nieuw programma onderdeel

Behalve de gidsentochten en de routes van Parfum de BoemBoem voegen we een nieuw type route aan het festival toe: De Kunstroute! Met als gids onze beeldende kunst programmeur Anton Hoeksema, begeleid door BLISS en A&P Cities.

De kunstroute staat in het teken van ons thema ’transformatie’, een fenomeen intrinsiek verbonden aan de kunstpraktijk. Deze kunstroute voert niet alleen langs opmerkelijke kunstobjecten in het centrum maar tevens langs een aantal locaties waar Motel Mozaique eerder zijn tenten heeft opgeslagen en zijn creatieve input heeft gezaaid. Daarnaast worden verschillende nieuwe kunstgaleries en initiatieven bezocht.

De kunstroute start op Plaza Mozaique en meandert langs onder meer; De Pauluskerk, Internationale Beeldencollectie, CBK, Galerie Frank Taal met een introductie op het project  “De Organische Stad”, Zic Zerp Contemporary Art Gallery, NAI, Museumpark, Art Gallery Fou Maison, TENT, Galerie Iris Cornelis, het Aardappel Imperium en ROT(T)ERDAM /ROODKAPJE. Op verschillende locaties vindt een korte introductie en/of performance plaats.

Waar en wanneer?
Zaterdag 9 april
Start 13.30 uur
Verzamelen bij de Gidsenbalie (Plaza Mozaique / Schouwburgplein)
Aantal deelnemers: 20 a 25 (De kunstroute zit helaas helemaal vol!)
Deelname is gratis! Wel vooraf even aanmelden bij A&P Cities / Annelies Bakker via apmobility@gmail.com