fbpx

Nachtprogramma Annabel rond en nachttickets

Nachtdieren opgelet! We hebben goed nieuws voor je: de nachtprogrammering in Annabel is rond en je kunt nu een apart kaartje kopen voor enkel de artiesten die tijdens de nachten van Motel Mozaique in Annabel staan!

Op vrijdag 8 april staat de eerste nacht van Motel Mozaique van 01.00 tot 06.00 uur geheel in het teken van het Amerikaanse label Soulection. De dj’s die deze Soulection Label Night onvergetelijk maken zijn Evil Needle, Andre Power, Hannah Faith, Sosupersam, The Whooligan en Sivey. Tickets kosten slechts 12,50 euro (inc. servicekosten).

SOULECTION LABEL NIGHT
Een platenlabel, een radioshow en een wereldwijd collectief van creatieve dj’s en artiesten: dat is Soulection. Vanuit Los Angeles cureert en verspreidt Soulection haar ‘Sound of Tomorrow’ over de hele wereld, en deze lente zijn Rotterdam en Motel Mozaique aan de beurt. Grenzen tussen genres worden genadeloos weggeblazen, hip-hop en R&B mengen zich met house en electronica. Met ambitie, eerbied voor de klassiekers, een forse dosis innovatie en liefde voor muziek creëert Soulection al sinds 2011 een eigen muzikale utopie.

Zaterdag 9 april is de dansvloer van Annabel tussen 01.00 en 06.00 uur van de Britse producer Julio Bashmore, Serge (Clone) en Jeff Solo. Ook hier kosten tickets 12,50 euro (inc. servicekosten)

JULIO BASHMORE
Producer Julio Bashmore heeft één grote liefde: house. Die liefde hoor je terug in zijn eigen tracks en remixes, die overlopen van secuur knip-en-plakwerk met soulvolle vintage samples. De klassieke Chicago sound combineert hij met een Franse flair; de disco-vibes die je ook bij Daft Punk tegenkomt, hoor je ook in zijn werk. Ook de invloed van de hiphopcassettebandjes die zijn oudere broer in de jaren ’90 aan hem liet horen komen onmiskenbaar terug in zijn sets. Het eindresultaat is aanstekelijk, flamboyant en ultiem dansbaar.

SERGE
Zo goed dat ze alleen je voornaam nodig hebben om te weten wie je bent, dat zijn er maar weinig. Toch hoef je in de Nederlandse elektronische muziekscene maar de naam ‘Serge’ te laten vallen of iedereen weet wie je bedoelt. Als eigenaar van Clone Records en de Rotterdamse platenzaak van dezelfde naam is hij een invloedrijke smaakmaker in de scene. In zijn dj-sets laat Serge je kennismaken met de allerbeste muziek waar je nog nooit van gehoord hebt. Vergeten parels uit het verleden rijgt hij moeiteloos aan gloednieuwe ontdekkingen, wars van trends of hypes.

JEFF SOLO
Deze Rotterdamse dj heeft schijt aan genres en conventies. Zijn smaak is even eclectisch als de havenstad waar hij thuis is: alles van house tot hip-hop en van disco tot pop verweeft hij met visie. Zijn scherpe oor, gevoel voor innovatie en verrassende platenkeuze maken hem tot een vaste waarde van het Rotterdamse nachtleven. Dit jaar belooft Solo ook meer van zijn eigen producties te laten horen, en als je zijn bruisende track Silk 108 gehoord hebt, kun je daar alleen maar heel blij van worden.

Festival news