fbpx

Nachtprogramma MOMO Festival

Weet je nog? Tot in de late uurtjes samen zwetend op de dansvloer, trillende bassen in je buik, pas naar huis wanneer de zon weer opkomt. We hebben er met z’n allen lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Het nachtleven is weer open! Kortom, het perfecte moment om onze nachtprogrammering bekend te maken. Voor de verschillende nachtprogramma’s zijn aparte MOMO Night tickets verkrijgbaar via onze ticketpagina.

De decks thuis, de studiomiddagen en online performances worden ingeruild voor live sets tijdens MOMO Festival, op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022. Eindelijk kunnen dj’s hun nieuwste mixes en laatste ontdekkingen laten horen aan een fysiek publiek. Voor de meesten wordt MOMO het eerste festival waar ze weer draaien.

MOMO Nights

Op verschillende locaties verspreid door de stad nodigen diverse hosts hun favoriete dj’s uit. Bovenaan het lijstje van UNLOCKED staat de Londense Sherelle, die met haar debuut-ep vol uptempo beats ook niet onopgemerkt bleef bij Pitchfork, The Guardian en DJMag. Samen met Amapiano NL verzorgen we een nacht vol broeierige danceplaten met Zuid-Afrikaanse amapiano-vibes in BIRD. Onze vrienden van het label Casa Voyager organiseren in WORM een line-up gevuld met electro and breakbeats en in Rotown draait DJ St. Paul de beste indie, postpunk, wave, rave en Britpop.

Oegandees label Nyege Nyege Tapes

Daarnaast mogen enkele namen niet ontbreken in dit lijstje dansavonden. Op de zaterdagavond verwelkomen we de Keniaanse MC Yallah en de Franse producer Debmaster op het podium voor een set vol grimmige raps en opzwepende bassmuziek. Diezelfde avond draait De Schuurman – net als MC Yallah aangesloten bij het toonaangevende Nyege Nyege Tapes – in WORM.

MOMO Nights overzicht

22/4 Amapiano NL @ BIRD w/ Austin-J, Badguyz, Didi, Pyron, Ras Sjamaan
22/4 Casa Voyager @ WORM w/ Driss Bennis aka OCB,  Gary Gritness, mad miran
22/4 St. Paul @ Rotown
23/4 Unlocked @ BIRD w/ Sherelle, DJ Crisps, DJ Blaize, Naru Kami
23/4 MOMO Night @ WORM w/ MC Yallah & Debmaster, De Schuurman, Heaz
23/4 St. Paul @ Rotown

Meer nieuwe namen voor MOMO Festival 2022

Het programma van MOMO Festival is naast deze nachtprogrammering nog meer gegroeid. Ook Beau Zwart, Euroboy & Alicia Breton Ferrer, Kay Slice, L E K R A N T Y, Lena Hessels, Low Island, Moon Moon Moon, Sophia, The Homesick en Walt Disco zijn van de partij op het festival dat op 21, 22 en 23 april op tien locaties in de Rotterdamse binnenstad plaatsvindt. Ontdek al deze nieuwe acts in de Line-up pages.

Tickets

Voor de verschillende nachtprogramma’s zijn aparte MOMO Night tickets verkrijgbaar via onze ticketpagina. Daarnaast zijn voor MOMO Festival 2022 ook nog tickets voor 1, 2 of 3 dagen verkrijgbaar. Deze tickets geven ook toegang tot het nachtprogramma.

Festival news