fbpx

Meer muziek tijdens Fabrique Mozaique

Tijdens Fabrique Mozaique in M4H vinden er – naast het concert van De Likt & DOOXS op 2 september – nog diverse kleine muziekoptredens plaats bij Uit Je Eigen Stad en als onderdeel van de Parfum de BoemBoem routes.

Met zijn voeten in de zuidelijke staten componeert Mitch Rivers (foto) nummers die smaken als bourbon voor de rusteloze ziel. Op de recent verschenen is zijn soulvolle zang met schitterend gitaarwerk samengesmeed tot een rijk gevulde hand songs. Mitch speelt op zaterdag 3 september solo bij Uit Je Eigen Stad (meerdere korte sets tussen 12.00 en 18.00 uur, gratis entree)

Anne Nederhoed is een beginnende singer-songwriter en zingt en schrijft over de grote levens thema’s: de dood, liefde en verlies. Haar ingetogen gitaarspel en rake teksten zorgen voor nummers waar je wel naar móét luisteren. Dit in combinatie met haar jonge voorkomen zorgt voor een verrassend contrast op het podium. De winnares van de Rotterdamse podiumkunstenwedstrijd Fanatics neemt je met haar Engelstalige pop-folk nummers mee in haar verhaal en trekt je heel even in haar wereld. Anne speelt op zaterdag 3 september solo bij Uit Je Eigen Stad (meerdere korte sets tussen 12.00 en 18.00 uur, gratis entree).

Book of Eli is het gezelschap rondom frontvrouw Aileigh Awad. De donkere folk met dromerige, verlangende ondertoon wordt doorvlochten met samenzang van vier zangeressen. Deze vlijmscherpe harmonieën zorgen samen met stevige contrabas en gitaar voor een warm en intens geluid. Tijdens (alle drie) de routes van Parfum de BoemBoem op 3 september duikt Aileigh solo op, op uiteraard zeer bijzondere plekken in het havengebied.