fbpx

Muziek in het doolhof

Motel Mozaique presenteert a.s. zaterdag tijdens 24 uur cultuur, de start van het culturele seizoen in Rotterdam, twee acts in een wel heel bijzondere setting. The Yes Please en Rosalie Wammes geven korte optredens in een gigantisch doolhof dat bestaat uit 5.000 verhuisdozen. Dit doolhof wordt in het kader van 24 uur cultuur gebouwd op het Schouwburgplein en Motel Mozaique is gevraagd hier een tweetal acts te presenteren. Toegang is gratis!

Rosalie Wammes, leadzangeres en muzikaal leider van Oh Thunder speelt op zaterdagavond een solo-akoestische set. Harpklanken, zowel explosief als melancholisch, komen samen met haar kwetsbare stem tot een groovend geheel.

Waar: Schouwburgplein | Doolhof

Wanneer: 13/9/2014 20:20

De Rotterdamse band The Yes Please is gevormd rond singer-songwriter Rob van Gameren samen met Marjoleine Molenaar, Jos Hoevenaars en Bart Hoevenaars. Ze maken lyrische popsongs: soms muisstil, dan weer een opgaand in een bezwerende zwanenzang, dit alles met een kartelig randje. Aan het eind van deze zomer komt hun langverwachte debuutalbum uit.

Waar: Schouwburgplein | Doolhof

Wanneer: 13/9/2014 20:40

Dit programma is onderdeel van Dwalen en Dolen op Schouwburgplein. Komen bovengenoemde tijden je niet uit? Je kunt er op zaterdag tussen 17:00 en 22:30 in en op zondag van 11:00 tot 17:00. Ook Jazz International, Geen Daden Maar Woorden, Music Matters, SKVR en Circusstad presenteren programma in het labyrint. Kijk voor meer informatie op 24uurcultuur.nl.