fbpx

Groene korting tijdens MOMO22!

Vervuiling: we hebben er allemaal mee te maken en vaak op een negatieve manier. Juist daarom heeft Motel Mozaïque (MOMO) besloten om dit tijdens het festival anders aan te pakken. In plaats van te focussen op wat je niét goed doet, draaien we het om. MOMO regelt korting voor iedereen die wél goed bezig is: je krijgt korting op drinken bij onze barren op Playground (Schouwburgplein) en Arminius als je lopend, met de fiets of het openbaar vervoer naar het festival komt.

De korting

Met de groene korting focust MOMO zich op transport, wat een van de meest vervuilende elementen is binnen het organiseren van een festival. Bezoekers komen uit heel het land naar Rotterdam om het festival te vieren. Door groene korting te geven aan mensen die lopend, skatend, met het ov of de fiets gaan, stimuleren we het kiezen voor duurzaam transport om zo deze voetafdruk te verminderen. Door simpelweg een foto of video van die dag te tonen bij de MOMO infobalie waarop je al fietsend of ov-reizend te zien bent, ontvang je een stempel. Met de groene korting krijg je korting op elk drankje dat je bestelt op MOMO Playground, het vrij toegankelijke festivalhart van MOMO. Ook krijg je groene korting op de MOMO merchandise!

Festival als onderzoeksterrein

Het festival is de ideale plek om dit soort nieuwe groenere benaderingen uit te proberen. Drie dagen lang is het festival een tijdelijke mini-samenleving, die de stad mooi weerspiegelt. Slaat de korting aan en motiveren we mensen om groener te reizen? Dan is dat een teken dat onze doelstelling waarschijnlijk ook op grote schaal zal aanslaan.

Festival news