fbpx

Motel Mozaique presenteert Emiliana Torrini

Mooi nieuws! Op zaterdag 2 november haalt Motel Mozaique de IJslandse singer-songwriter Emiliana Torrini opnieuw naar Rotterdam. De charmante zangeres trakteerde in 2006 het Motel Mozaique Festival al eens op haar sprookjesachtige folksongs. Twee jaar later volgde haar doorbraak met het nummer Jungle Drum. De aankomende tour staat in het teken van het nieuwe album genaamd Tookah, deze verschijnt in september. De kaartverkoop voor Emiliana Torrini in de Maassilo (in de voormalige De Nieuwe Oogst zaal) start op dinsdag 6 augustus om 10:00 (klik hier voor tickets).

Nieuw album Tookah verschijnt 9 september
Ruim vijf jaar na haar album Me And Armini en vrij onverwachte grote hit Jungle Drum, keert Emiliana Torrini op 9 september terug met een nieuw album genaamd Tookah. De afgelopen twee, drie jaar werkte ze in alle rust aan de plaat, opnieuw met Dan Carey als producer. Meer dan voorheen durft ze meerdere muzikale stijlen aan: de mooi gezongen, folky liedjes zijn niet verdwenen, maar ook is er plek voor synthpop van het mysterieuzer soort, bijvoorbeeld in de vorm van eerste single Speed Of Dark. (bron: kickingthehabit.nl)

EMILIANA TORRINI & SUPPORT
Zaterdag 2 november 2013
Locatie: Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam
Zaal open: 19:00 / aanvang programma: 20:00
Tickets € 18,- (ex. servicekosten). De kaartverkoop start dinsdag 6 augustus om 10:00 via de online ticketshop van Motel Mozaique (klik hier voor tickets)


Crush Management

Concert news