fbpx

Motel Mozaique getipt door… VIII

Wat zijn de favorieten van Motel Mozaïque 2010 van programmeurs, bezoekers, journalisten etc? Wat mag je absoluut niet gaan missen dit jaar? Waar kan je niet omheen? Wat wordt de knaller van de tiende editie? We vroegen het aan diverse mensen die op verschillende manieren verbonden zijn aan Motel Mozaïque.

Het festival komt al bijna om de hoek kijken en de tips blijven binnenstromen, dus als je nog gaatjes in je schema hebt let goed op! Dit keer de eer aan Marcel Haug (op de foto links) muziekprogrammeur van o.a. Oerol en Metropolis. Marcel werkt veel samen met Harry Hamelink (artistiek leider van MoMo; zie tip IV!) voor het Oerol festival, dit jaar van 11-20 juni op Terschelling. Hiernaast is hij dol op muzikale en interessante pretparken als Motel Mozaique. Marcel is dan ook al vanaf begin af aan bezoeker geweest van dit unieke festival!

Voor de tiende editie ziet Marcel het meest uit naar DM Stith. “Prachtige songs en mooie droombeelden. Een bijzonder kunstenaar. Ik ben ook erg onder de indruk van zijn clips, neem bijvoorbeeld BMB.” Mooie folkliedjes met electronische invloeden, verwacht een droom van een optreden vrijdag 9 april om 23:30 in de kleine zaal van de Rotterdamse Schouwburg.