fbpx

Motel Mozaique getipt door… III

Wat zijn de favorieten van Motel Mozaïque 2010 van programmeurs, bezoekers, journalisten etc? Wat mag je absoluut niet gaan missen dit jaar? Waar kan je niet omheen? Wat wordt de knaller van de tiende editie? We vroegen het aan diverse mensen die op verschillende manieren verbonden zijn aan Motel Mozaïque.

Dit keer de tip Glamcult- en Dimi journaliste Lilian Stolk (rechts, red.)! Lilian heeft al een aardige geschiedenis met Motel Mozaique. “Het wordt de 4e keer dat ik naar Motel Mozaique ga. Ik was in 2007 stagiaire bij het festival, en in de jaren erna ben ik altijd op de een of andere manier bij het festival betrokken geweest. Vorig jaar was ik gids, en dit jaar zal ik beminnen.”

Naast deel uit te maken van het slaapproject, hoopt Lilian ook enkele bandjes te kunnen zien tijdens het festival. “Mijn persoonlijke favoriet is Angus en Julia Stone. Twee jaar geleden heb ik hen voor Glamcult geinterviewd. Ondanks de druilerige dag liep hun tante, die toen hun manager was, op haar teenslippers. Na afloop van het interview vroeg Angus waar hij in Nederland bergen kon zien. Het podium in Rotown had het Australische duo aangekleed met kerstverlichting, bloemen en een perzisch tapijt. Ik ben benieuwd of ze ook in de Rotterdamse Schouwburg (za) zo’n intieme en huiselijke sfeer creeeren.” Wij zijn ook erg benieuwd! De nieuwe plaat Down the Way (ook in de luisterpaal van 3v0012 te beluisteren!) belooft in iedergeval een optreden om verliefd op te worden…