fbpx

Motel Mozaique getipt door… 2!

Wat zijn de favorieten van Motel Mozaïque 2010 van programmeurs, bezoekers, journalisten etc? Wat mag je absoluut niet gaan missen dit jaar? Waar kan je niet omheen? Wat wordt de knaller van de tiende editie? We vroegen het aan diverse mensen die op verschillende manieren verbonden zijn aan Motel Mozaïque.

De tweede tip is van Bente Bollmann! Dit wordt de vierde keer dat deze marketing- en communicatie manager van het populaire Lowlands festival Motel Mozaique bezoekt. “Voor mij is het het bijzonderste festival van Rotterdam. Niet alleen vanwege de scherpe muziekprogrammering maar juist ook vanwege het randprogramma. Als Rotterdammer zie ik opeens weer delen van de stad die ik nog niet kende of je gaat er met een andere blik naar kijken. De sfeer is ook altijd prima en bezoekers hebben echt aandacht voor het programma. Ik heb er weer zin in!”

Door dat scherpe muziekprogramma vond Bente het onmogelijk om er een enkele favoriet uit te pikken. “Ik kijk erg uit naar King Midas Soud, Soil & ‘PIMP’ Sessions, The Gaslamp Killer en Fuck Buttons. Deze acts hebben veel nieuw materiaal uitgebracht of hebben gewoon een vette show. Verder wil ik ook even met de Gidsen van Motel Mozaique op stap en bij Bier en Brood kijken.” Dus niet alleen genoeg muziek om van te genieten, maar neem ook een kijkje buiten het boekje volgende week!