fbpx

Data Motel Mozaique 2016 Festival bekend

Motel Mozaique wordt komend jaar alweer 16! Het avontuurlijke festival vindt op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 plaats op diverse plekken in de binnenstad van het dynamische Rotterdam.

Kunstenfestival ‘Motel Mozaique’ is één groot avontuur! Een ontdekkingsreis waarbij je nieuwe smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst leert kennen, met daarbij ook nog eens speciale projecten of unieke samenwerkingen. Het festival wordt door pers en bezoekers regelmatig geroemd om de immer scherpe programmering. Daarnaast kunnen festivalbezoekers op bijzondere wijze overnachten in een slaapproject dat jaarlijks door performers of kunstenaars wordt vormgegeven. En dan zijn daar natuurlijk nog de Gidsen van Motel Mozaique, een groep van ongeveer dertig jonge creatievelingen met een grote passie voor zowel het festival als de stad Rotterdam, waarin zij de gasten hun tofste plekjes zien.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Facebook event Motel Mozaique 2016 Twitter

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En je bent als eerste op de hoogte van de start van de (early bird) kaartverkoop, de eerste namen, het tijdschema en andere niet te missen nieuwtjes!

Festival news