fbpx

Motel Mozaique 2013 festival

Stay over for the weekend! 

De 13e editie van het Motel Mozaïque festival vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2013 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Motel Mozaïque neemt in 2013 meer de vorm aan van een ‘weekender’ en zorgt er daarmee voor dat de bezoeker het kunstenfestival of de Maasstad niet hoeft te verlaten voor wat ook. Naast het muziek, kunst en theaterprogramma biedt Motel Mozaïque dit jaar namelijk ruim slaapplekken en eetgelegenheden aan. Ook vindt overdag meer programma plaats, waaronder grote concerten in de Rotterdamse Schouwburg. Zodoende kunnen de motelgasten van vrijdag 5 april 16:00 36 uur aaneen – met een paar uur slaap uiteraard – genieten van een avontuurlijk festivalprogramma.

Gastvrijheid
Het jaarlijks terugkerende thema gastvrijheid doet weer van zich spreken. Motel Mozaïque ontvangt haar bezoekers zoals je je vrienden ontvangt; je laat ze mooiste plekjes van de stad zien, lekker eten bij je favoriete restaurant, bezoekt een mooi concert of een theatervoorstelling, en biedt ze een slaapplaats aan.

Uitsluitend passe-partouts
Met Motel Mozaique 2013 richten we ons op bezoekers die voor het volledige festival – twee avonden plus het uitgebreide dagprogramma op de zaterdag – komen, niet enkel voor een dag of een bepaalde act. Daarom verkopen we dit jaar uitsluitend passe-partouts voor vrijdag 5 & zaterdag 6 april 2013! We gaan ons uiterste best doen om met een zo mooi mogelijk en doorlopend programma alle tickets in de vorm van passe-partouts te verkopen. Hierbij zorgen wij ook voor een ruimer aanbod van slaapplekken en eetgelegenheden. Voor alle duidelijkheid: Wij nemen ons dus voor om dit jaar geen dagtickets voor het festival aan te bieden. Hiermee geeft het festival het laatste zetje aan de immer stijgende lijn van de verkoop van passe-partouts en hoopt het zo de ultieme festival- en stadsbeleving te creëren.

De eerste namen zijn inmiddels ook bekend en de kaartverkoop start zaterdag 1 december! (beperkt aantal early bird tickets beschikbaar)