fbpx

MOMO20 zoekt promoters!

Motel Mozaïque Festival is op zoek naar nieuwe leden voor het MOMO-promoteam! Woon jij in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Breda, Tilburg, Nijmegen, Groningen of Antwerpen? Help ons mee met promoten en ontvang een gratis festivalticket!

Als promoter ontvang je van MOMO promotiemateriaal, zowel online als offline. Dit kan zijn in de vorm van posters en flyers, maar ook in de vorm van toffe foto’s en video’s die jij op je sociale media kunt delen. Dit materiaal kun je vervolgens gaan verspreiden op verschillende locaties in jouw stad. Denk aan het ophangen van een poster bij een poppodium bij jou in de buurt, flyers neerleggen bij de Hogeschool, een leuke instagramstory… Je bent vrij om te bedenken wat jij denkt dat zal werken.

Waarom?

Begrijp ons niet verkeerd: wij houden van onze stad Rotterdam, dit is ons terrein en onze thuishaven. Het festival willen we echter met iedereen vieren, van Antwerpen tot Groningen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Hiervoor reiken we uit naar lokale troepen die voor ons kunnen promoten, want iedereen kent zijn eigen stad het best, veel beter dan dat wij dat doen. Laten we onze krachten bundelen en geef je op via onderstaande link.

Wat krijg je ervoor terug?
Het promoten doe je natuurlijk niet voor niets. Naast de eer en onze eeuwige dank ontvang je in ruil voor jouw waardevolle hulp een gratis festivalticket waarmee je alle festivaldagen op MOMO los kunt gaan. Daarnaast krijg je een official MOMO-shirt/trui waarmee je heerlijk van het festival kunt nagenieten.

Wie zoeken we?
Ben jij:
– een cultuurliefhebber
– een muziekverslaafde
– een festivalganger
– of heb je simpelweg ongelofelijk veel zin om voor ons te promoten?
Dan hebben we jou nodig!

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier en laat ons weten waarom je graag bij ons in het team komt.

Over MOMO


Motel Mozaïque Festival (MOMO) is een Rotterdams festival met muziek, dans, theater en kunst. MOMO is hiermee aanjager en verbinder voor vernieuwing in de muziek en kunst, en voor een gastvrije stad. We brengen je een mozaïek van de mooist mogelijke mix van (inter)nationale popmuziek, performance en kunst voor je samen, met de stad Rotterdam als podium. Stedelijke ontwikkeling en maatschappelijke thema’s als inspiratiebron. En scherpe, internationale programmering als drijvende kracht. Laat je een weekend lang (ver)leiden langs onontdekte plekken, muziek, kunst en verhalen. Verwacht het onverwachte.

Festival news