KERSTDEAL: All-in Motel package

Geef deze kerst een heerlijke mini-vakantie in Rotterdam cadeau! Met de all-inclusive Motel Package leggen we jou en je vriend(in) volledig in de watten. Ga los bij MOMO Festival 2019 en slaap als een roos in het futuristische CityHub Hotel, om het de volgende dag nog eens dunnetjes over te doen. Het aantal All-in Motel Packages is beperkt, dus race naar onze shop en fix je kerstcadeau!

Tijdens MOMO Festival (18, 19 & 20 april 2019) slaap je in het volledig tech-driven hotel CityHub in de Witte de Withstraat, één van de meest levendige en sfeervolle straten van Rotterdam. Bij aankomst ligt er een MOMO-goodiebag voor je klaar in je kamer. En om het nog extra bijzonder te maken, krijg je toegang tot een exclusief MOMO19-event. Ook krijg je 2 huurfietsen om makkelijk van locaties te hoppen.

De All-in Motel Package is inclusief

* 2-persoonskamer in het awardwinnende hotel CityHub
* compleet verzorgd ontbijt
* goodiebag in je kamer bij aankomst
* 2 VIP-polsbandjes waarmee je toegang krijgt tot een exclusief MOMO19-event
* 2 festival-passe-partouts
* 2 huurfietsen

Pakketten

Je hebt keuze uit een All-in package voor 2 of 3 dagen incl. overnachtingen:

3 dagen en 3 nachten verblijven: 330 euro (18, 19 & 20 april 2019)
2 dagen en 2 nachten verblijven: 240 euro (19 & 20 april 2019)

Met 1 pakket ben je voor 2 personen volledige voorzien.

BOEK NU

City Hub Rotterdam MOMO Festival All-in Motel package

Over CityHub

Je slaapt in het volledig tech-driven hotel CityHub in de Witte de Withstraat, één van de meest levendige en sfeervolle straten van Rotterdam. Dit bijzondere hotel won in 2016 de ‘Best innovation hotel concept’ Award. Het heeft ruim 100 futuristische slaapunits, een ‘digital first’ lobby én een app die je wegwijs maakt in de stad.

Slapen in een hub; chillen in de Hangout

CityHub combineert de privacy en het comfort van een hotel met het communitygevoel en de betaalbaarheid van een hostel. In het historische pand aan de Witte de Withstraat bevinden zich 126 strak vormgegeven privé slaapunits genaamd ‘Hubs’. Elke Hub is uitgerust met een comfortabel king size bed, WiFi, te personaliseren mood lighting en Bluetooth muziek streaming. In de CityHub Hangout, het kloppende hart waar MOMO-bezoekers, reizigers en locals elkaar ontmoeten, kun je met behulp van een persoonlijk polsbandje zelf de bar bedienen en eigenhandig inchecken.

 

Ervaar Rotterdam zoals de locals

Je kunt tijdens je verblijf altijd en overal advies vragen aan de CityHosts, die de key to the city zijn. Deze jonge lokale helden kennen alle ins en outs van Rotterdam, zijn 24 uur per dag bereikbaar via de CityHub app en lopen rond in de Hangout. De CityHosts weten precies waar de beste party’s (in dat weekend uiteraard MOMO19) plaatsvinden en wat de nieuwste hotspots zijn.

Festival news

Line-up Festival '19