fbpx

Alternatieve route tijdens Museumnacht door MOMO

Sneak preview van Festival Motel Mozaïque (MOMO) op Museumnacht010. Voor iedereen die een alternatieve route zoekt tijdens de populaire nacht van de kunst.

Krijg op zaterdag 3 maart een gratis sneak preview van Festival MOMO tijdens Museumnacht010. Struin in de nacht door het enorme Groot Handelsgebouw en krijg als eerste een glimp van hoe 65 uur non-stop programma tijdens MOMO18 eruit gaat zien. Met rode oortjes vervolgen we de tour door het Oude Westen langs onontdekte street art en architectuur. En ontdek je wat poetry en sport met elkaar gemeen hebben…

De tour eindigen we in het Oude Westen, bij galeries Herenplaats, Frank Taal en Joey Ramone. Een handige spot om weer verder Museumnacht in te duiken.

Ga mee

Wanneer: zaterdag 3 maart 2018, 20.30 – 22.00 uur
Aanmelden (vol=vol!):  aanmelden@motelmozaique.nl
Startpunt: Groot Handelsgebouw (hoofdingang tegenover R’dam CS), Stationsplein 45
Deelname: gratis
Gidsen: Wessel Klootwijk & Dagmar Veenstra

Museumnacht010

Cultuurclubbers, museummaniakken en nieuwsgierige nachtvlinders opgelet! In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je natuurlijk tijdens Museumnacht010! Op zaterdag 3 maart 2018 openen ruim 40 Rotterdamse musea en culturele instellingen van 20.00 tot 01.00 uur hun deuren. Gezamenlijk brengen zij een uniek programma met de mooiste exposities, uitzonderlijke collecties, onverwachte performances en opmerkelijke workshops.

 

Festival news