fbpx

Draag bij aan een warm Rotterdam

Motel Mozaïque Festival doneert bij elk verkochte friends package een festivalticket aan Warm Rotterdam. Warm Rotterdam is een nieuw project van de Pauluskerk om armoede in de stad tegen te gaan.

De actie is Motel Mozaïque’s eigen variant op de landelijke actie van Geef een Toegift die onlangs werd gelanceerd, waarin festivals haar bezoekers de kans geven een extra kaart te kopen en deze te doneren. Via deze actie wil het festival samen met haar publiek bijdragen aan een warm Rotterdam.

Hoe werkt het?

Een friends package bestaat uit zes weekender tickets voor Festival MOMO (20 & 21 april). Het kost jou als bezoeker niets extra om een ticket (het 7e ticket) te doneren aan Warm Rotterdam. Na jouw aankoop, zorgt MOMO ervoor dat het 7e ticket bij Warm Rotterdam terechtkomt. Warm Rotterdam verspreidt de tickets onder Rotterdammers die het ticket het beste kunnen gebruiken. Samen met het publiek heeft Motel Mozaïque nu al via de friends packages 10 festivaltickets weg kunnen geven.

Warm Rotterdam

Armoede is meer dan een gebrek aan geld. Het betekent vaak het gemis van een wenkend perspectief, het missen van sociale aansluiting en het niet kunnen meedoen met activiteiten. Armoede gaat veel gepaard met psychische klachten, eenzaamheid, moedeloosheid en gevoelens van sociale uitsluiting.

Samen met partners wil de Pauluskerk de beweging tegen armoede steunen en zich inzetten voor een warm Rotterdam. “Van klein worden we samen groot en van arm gaan we samen naar warm.” Meer over Warm Rotterdam

Over de Friends Package

De Friends Package bestaat uit 6 weekender tickets (20 & 21 april) voor MOMO Festival voor € 50 (€12,50 korting). Of € 100 p.p. als je samen wilt overnachten in een comfy hostel. Wanneer je een friends package koopt, steun je automatisch Warm Rotterdam: je hoeft er niets extra’s voor te betalen. MOMO doneert dan 1 festivalticket (het ‘7e ticket) aan Warm Rotterdam.

Friends Package

Festival news