fbpx

The Slow Show, Grandaddy, Lisa Hannigan naar MOMO17

All you want for Christmas is een ticket voor MOMO17. Het bewijs: een hoop nieuwe namen, gevolgd door veel uitroeptekens.

The Slow Show (Manchesteriaanse rock, gezeefd tot zijn puurste vorm) trakteert op letterlijk hun enige show (!) voor ze aan hun nieuwe plaat beginnen, en ook Grandaddy (nineties helden en vrienden van Weezer) komt exclusief doen in het motel. We importeren nog meer lekkers in de vorm van Lisa Hannigan (Ierse zeemeermin met folky allures), Kim Janssen (fluistersongwriter met voorliefde voor noedelsoep), Klangstof (Noors-Nederlands, filmisch en elektronisch als we gitaren even meerekenen tot de elektronica) en The Lemon Twigs (de nu al legendarische two-man rockband in leggings). Meer namen en alles over de performances Dub Love en HOWL vind je onder Programma.

En omdat we nu toch schaamteloos aan het namedroppen zijn, er even aan herinneren dat Devendra Banhart, Thundercat en Warhaus ook al present getekend hebben.

Begin nu alvast aan je goede voornemens voor 2017 en bestel hier je Early Bird passe-partout voor het hele festival (55,-) of een dagticket voor vrijdag 7 of zaterdag 8 april (35,-) voor de FOMO toeslaat.

Festival news