fbpx

MOMO tipt: het beste voor CJP’ers

Met je CJP krijg je natuurlijk een lekkere korting op Motel Mozaïque Festival. Tijdens MOMO kun je genieten van meer dan 100 concerten, optredens, gidsentours en performances van internationale en nationale artiesten. Misschien is het aanbod wat overweldigend, dus wij lichten er graag een paar voor je uit!

1. Openingsavond met De Likt
Kom knallen bij De Likt! In een uitverkochte Maassilo bewees De Likt afgelopen najaar nog altijd het recept voor pure chaos in handen te hebben: stuiterende beats, een niet te missen Rotterdamse tongval, honderden moshende fans en – niet te vergeten – de glitterboxer van Jordy. We krijgen er geen genoeg van, dus mogen de mannen het tijdens de openingsavond van Motel Mozaïque  nog eens haarfijn komen overdoen!
>> Donderdag 18 april

2. Performance: 155
Naast muziek hebben we natuurlijk ook nog de tofste performances voor je. Op donderdag, vrijdag én zaterdag kan je bij breakdancecollectief 155 terecht. De setting: een festivalsfeer waar mag worden gedronken, gejuicht en gecrowdsurft. Verwacht breakdance, live-muziek, voguing, video-art en aanstekelijke nineties beats. Met hun energieke show bouwt 155 binnen no-time een feestje, maar wel met inhoud.
>> Pop-up shows donderdag 18 en vrijdag 19 april, LIJF in Schouwburg op zaterdag 20 april

3. Apparat
Zijn er fans van Moderat in de zaal? Dan ben je hier aan het goede adres! Apparat is Sascha Ring, een grootheid in de hedendaagse electronicascene en bekend van zijn samenwerking met Moderat, waarmee hij Lowlands 2017 plat speelde. Nu gaat de alleskunner zich weer volledig richten op Apparat, straks live te horen tijdens MOMO19.
>> Vrijdag 19 april

Fontaines D.C. Motel Mozaique Festival 2019

4. Fontaines D.C.
Op zaterdag kan je komen springen bij indiepunkband Fontaines D.C. De band uit Dublin speelde eerder Eurosonic en South by Southwest plat en is toch wel een van de meest sensationele bands van het moment. Alle woede en teleurstelling van Ierland weten ze te vangen in poëtische postpunk, samen met een vleugje vreugde en een onmiskenbaar zwart gevoel voor humor.
>> Zaterdag 20 april

MOMO19 Night Tickets

5. PARTY LIKE IT’S MOMO19 NIGHT
Dans jij ook mee tot in de vroege uurtjes tijdens de MOMO19 Night? Motel Mozaïque werkt voor dit denderende nachtprogramma samen met Club K, HUNNA, MASH///UP, BAR, BIRD, Rotown en WORM. Op al deze plekken kun je op zaterdag 20 april terecht voor de beste feestjes.
>> Zaterdagnacht 20 april op zondag 21 april

Bestel tickets

Festival news