fbpx

MOMO presents Naaz, Joshua J & Gino Cochise

Op zaterdag 19 september presenteert Motel Mozaique drie talentvolle artiesten tijdens First Steps, een cultureel parcours door het hart van Rotterdam: Naaz, Joshua J en Gino Cochise & The Djago Warriors. Al deze optredens zijn coronaproof en gratis toegankelijk!

Naaz

Zangeres, songwriter en producer Naaz (1998) is een van de meest sprankelende Nederlandse pop-ontdekkingen van het decennium. Het unieke stemgeluid van de Rotterdamse met Koerdische roots pakt direct je aandacht. 

Ze leerde zichzelf schrijven en produceren en nam in haar slaapkamer haar eigen ‘quirkpop’ op: Engelstalige, zeldzaam hoogstaande en ontwapenende popliedjes die ze helemaal zelf maakt en die zich even lieflijk als genadeloos nestelen in de oorschelp. Haar debuut-EP ‘Bits Of Naaz’ blijkt een streamingskanon en bevat naast ‘Words’ meerdere hits als ‘Loving Love’ en ‘Up To Something’. Daarna ging het helemaal hard met het multitalent [lees verder]

Naaz speelt van 18:00 tot 18:30 op het Schouwburgplein

Joshua J

Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop is waar Joshua J (bouwjaar 1998) voor staat. Het multitalent uit Breda begon ooit als DJ maar ging al snel over op het schrijven en produceren van zijn eigen muziek. Joshua’s eerste EP werd door Dr.Dre getipt in zijn ‘Beats of the Week’ playlist, en zijn eerste vocal track ‘Lock My Door’ is inmiddels bijna 4 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Joshua J speelt van 12:00 tot 12:30 en van 16:00 tot 16:30 op het Grotekerkplein

Gino Cochise

Gino Cochise ken je wellicht als drummer van Anne-Fay waarmee hij in 2019 op MOMO Festival speelde. Eerder drumde hij bij Pink Oculus, als helft van het duo Badjekkah, waarvan we de grandioze show op North Sea Jazz 2017 nooit meer zullen vergeten. En damn, wat kan hij ook lekker bassen!

Gino Cochise speelt van 14:00 tot 14:30 en van 16:00 tot 16:30 op het Schouwburgplein

First Steps

First Steps is een cultureel parcours door het hart van Rotterdam. Op zaterdag 19 september van 12:00 tot 18:30 uur presenteren verschillende Rotterdamse culturele organisaties een gratis toegankelijk programma bomvol dans, rap, poëzie, muziek, circus en spoken word. Door de uitbraak van COVID-19 gingen veel Rotterdamse festivals dit jaar niet door. Ondanks alle tegenslagen laat First Steps zien dat Rotterdam een festivalstad is en blijft.

Festival news

Concert news