fbpx

MOMO Playground

MOMO Playground is dé plek om MOMO Festival mee te maken in hartje Rotterdam zonder dat je een kaartje hoeft te kopen. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april organiseren we een programma waar je op elk moment aan kunt meedoen: hier wandel je door de bezoekers en proef je alle smaken van MOMO Festival. Ga op tour door de stad, waarbij een stadsgids je nog eens laat kijken naar verschillende Rotterdamse thema’s. Dans op de muziek van nieuwe talenten met de mooiste tunes en denk mee tijdens onze talks.

Het gehele MOMO Festival is dit jaar 100% vegan. Bij MOMO Playground kun je genieten van een circulair geproduceerd broodje falafel, een eerlijke kop koffie of een vers getapt MOMO biertje. En wist je dat je aan onze bar ‘groene korting’ krijgt als je met de fiets, te voet of op een andere duurzame manier komt?

Het programma
Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april presenteert MOMO verschillende lezingen op MOMO Playground, met hosts Evita de Roode en Sharvin Ramjan. Zij zullen openbare gesprekken voeren met artiesten die deel uitmaken van het MOMO Festival. Tussen de talks door kun je ook dansen op het vernieuwende muziekprogramma van MOMO met live acts variërend van R&B tot pop en van hiphop tot elektronische sounds.