fbpx

MOMO Playground

MOMO Playground op het Schouwburgplein is terug op 22 en 23 april, met een spannend programma! Laat je onderdompelen in een levendige & gastvrije festivalervaring, gratis toegankelijk voor iedereen!

Het iconische Schouwburgplein wordt een hotspot voor Nederlands talent en innovatie. Verwacht optredens van lokale artiesten zoals Socks;SportsSocks, Ariana Popal, Elijah Waters of Kay Slice, maar ook inspirerende talks en toffe workshops die je creativiteit de vrije loop laten!

Falafval zal heerlijke en milieuverantwoorde falafel bereiden waar iedereen van kan genieten. Op zaterdag sluiten we MOMO Playground af met een vegetarische gemeenschappelijke Iftar, gecaterd door de chefs van Het Wijkpaleis, ter viering van de Ramadan.

Tof als je erbij bent en mee doet met het programma op MOMO Playground. Meer details van het programma en de line-up vind je hier.

Focus op duurzaamheid

Dit jaar legt MOMO Playground de nadruk op duurzame manieren van leven. Ontdek de innovatieve, duurzame stands op Playground: To Jungle, dat een weg promoot naar een zero-waste leven, The Swapshop voor het ruilen van tweedehands kleding, of Marvy Green, die je helpt met advies over groen gaan! Bovendien zullen duurzame ondernemers graag hun inzichten en kennis over de sector met u delen! De interactieve workshops van dit jaar zullen je helpen je creativiteit te ontplooien voor een beter milieu en een betere manier van leven.

MOMO zal ook verschillende duurzame stappen zetten naar een klimaatpositief festival in 2030: van elektrisch personenvervoer tot volledig vegetarische catering. Festivalbezoekers die te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival komen, krijgen ook dit jaar een groene korting op drankjes aan onze bar. Ontdek hier meer over MOMO’s duurzaamheidsprogramma.

Festival news