fbpx

MOMO Nachtprogramma

We organiseren tijdens Motel Mozaïque Festival het aller-allereerste grote feest in het Groot Handelsgebouw. Ever. Van housen op het dak tot dansen in de garage. Met Confetti Club, Club K, Operator, The Suicide Club en Altijd in de Buurt. Dans, dwaal, flirt en verwonder. De hele nacht door. Het feest start op zaterdag 23.59 uur en gaat tot 6 uur ’s ochtends door. Naast dit feest kun je met je ticket ook dansen in WORM, Rotown en TR Schouwburg.

Ga de nacht in met
Fissa in de garage van GHG w/ Confetti Club, Club K (organisator De Geheime Tuin). Met glitterfeest, performers en veel meer.
Fissa op het dakterras van GHG met 360-graden-uitzicht op Rotterdam met The Suicide Club
Level 7 GHG met Operator
Fissa binnen in het GHG met Altijd in de Buurt
Weval in de schouwburg
Dane The Black Disco Reboot in WORM
Dj-collectief Dave Grohl & The Topless DJ’s in Rotown

Tickets

Nachtticket: €12,50
Festivalticket: dagticket a €34 (€25 CJP/Student), weekender passe-partout a €62,50 (€50 CJP/student). Met dit ticket kun je ook naar de concerten van o.a. Songhoy Blues, Tamino en Bruxas.
Tickets

Over Motel Mozaïque Festival

Ontdek de vetste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam. Dit jaar is het Motel Mozaïque Festival 19, 20 en 21 april op 10 locaties in de binnenstad van 010. We presenteren meer dan 100 concerten, performances, guided tours en expo’s van internationale en nationale artiesten. Motel Mozaïque creeërt met het programma een mozaiek aan stijlen, culturen en locaties: van Malinese afropunk tot intieme singer-songwriter. En van concert in een kerk tot feest op het dakterras van het Groot Handelsgebouw. Verwacht het onverwachte.

Bekijk de line-up

Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw, direct naast het Rotterdam centraal station

Parkeergarage Groot Handelsgebouw - MOMO Festival - credits: Charlotte Boekhout
De garage van het GHG, die Confetti Club en Club K (De Geheime Tuin) voor 1 nacht omtoveren tot confetti- en glitterparadijs.

Festival news