fbpx

MOMO Mud Merch x Mudshirt

De enige echte Mud Merch x Mudshirt is vanaf vandaag verkrijgbaar op Market Mozaïque! Met modder gooien werd nog nooit zo mooi. Op Market Mozaïque zeefdrukt Mudshirt namelijk limited edition MOMO-illustraties met modder op je kleding. Ja je leest het goed: zeefdrukken met MODDER. En niet zomaar modder, hij heeft het hoogstpersoonlijk voor je geschept uit de voortuin van 1 van onze locaties: Rotown.

momo mud merch 2019 MUDSHIRT

Bring your own kleding
Breng al je katoenen shirts, onesies en linnen tassen mee die volgens jou wel wat jeu kunnen gebruiken, en laat ze bij Mudshirt zeefdrukken. Heb je net je hele kledingkast opgeruimd naar aanleiding van Marie Kondo’s heilzame tips? Geen probleem, ga dan eerst langs bij de Kledingswap van Awearness die ook op Market Mozaïque staat voor een vintage shirt óf koop bij Mudshirt een eco-shirt. Vergeet trouwens niet ook een shirt voor je favoriete (huis)dier of kind mee te nemen, we hebben namelijk ook een kleine zeefdruk-illustratie.

momo mud merch 2019 MUDSHIRT

Handig om te weten 
De modder-inkt is bruin en gemaakt van zand. Dat betekent dat de zeefdruk niet op elke kleur of materiaal kleding goed zichtbaar is en pakt. Als het er eenmaal op zit, blijft het wel goed zitten – mits je je kleding max. op 40 graden wast. Het zeefdrukken doet Mudshirt met de hand, en zowel het kleding en de modder is nooit hetzelfde. De opgebrachte zeefdruk ziet er dan ook op elk kledingstuk nét iets anders uit, en dat maakt het – volgens ons – juist zo leuk.

We raden je aan de volgende type kleding mee te nemen voor het beste resultaat:
* Katoenen kleding
* Lichte kleuren zoals pasteltinten, wit, lichtgrijs
Als je twijfelt, neem het dan mee naar de kraam en dan geeft Mudshirt je graag advies.

De prints
We hebben drie exclusieve prints voor je, deze zijn ontworpen door het MOMO-ontwerpbureau Hats & Tales, vormgever Linde Klomp en Willem de Kooning-student Quin Scholten (hij won de competitie, hoera!)

 

Meer over Market Mozaïque

Festival news