fbpx

MOMO Local Box

Haal MOMO bij je in huis met onze MOMO local box! De box bestaat uit een verrassende mix van lokale producten: van een uniek MOMO mondkapje tot een klein kunstwerk voor bij je thuis. Leuk om te hebben tijdens MOMO Create & Perform op 23 & 24 april 2021 of om te geven als cadeau. Voor €34,50 (inclusief verzendkosten) heb jij al een limited edition box in huis!

De box bestaat uit:

Bestel jouw box
Bestel hier nu jouw MOMO Local Box want OP = OP! Je kunt de box ook als ‘upsell’ bestellen wanneer je je ticket koopt voor MOMO Create & Perform, ons online festival op 23 en 24 april met creatieprocessen en optredens van Eefje de Visser X Nick Verstand, Lisette Ma Neza, Bear Valour, Gino-Cochise, Anne-Fay o.a. Check de line-up so far en bestel je tickets voor onze uitzending op 23 en / of 24 april.

Lokale producten

MOMO Mondkapje
Een collector’s item voor de MOMO-fan en een must have in deze tijden. De mondkapjes zijn gemaakt van oude festivalbandjes en reststoffen. Hierdoor is elk mondkapje uniek! Daarbij zijn de mondkapjes geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (via Talentfabriek010).

MOMO Local Box - MOMO mondkapje

Bieren van Vet & Lazy
Twee speciaalbieren van de (circulaire)  bierbrouwerij Vet & Lazy, namelijk: de Goddelijk lekkere weizen ‘Sweet Baby Jesus’ en de klassiek kruidige tripel ‘Je moeder’. 

Pakje Kunst®
De naam zegt het al: een pakje met daarin een kunstwerk. Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Alle kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaars uit Rotterdam en naastgelegen gebieden.

De Helpende Handspray
De Helpende Handspray is de groenste en enige non-profit handspray van Nederland. De Helpende Hand combineert de effecten van twee natuurlijke krachten: tea tree heeft een zuiverend effect, lavendel verzorgt je handen en zorgt voor een mega lekkere geur.

MOMO Waterfles
Een strakke waterproof MOMO waterfles met een roestvrijstalen dop. Zo drink je nooit te weinig water! 

Zakje bloemzaden
Een zakje met biologische bloemzaden voor in je tuin of op je balkon. Bijen zijn er dol op! Zaaien: rechtstreeks zaaien van april tot in juni. Geen buitenruimte? Zaai bij jou in de buurt! #guerillagardening

Sancho’s Nuts
Een blikje met duurzame borrelnootjes van Sancho’s Nuts. De mix bestaat uit in honing geroosterde amandelen, pinda’s en cashewnoten.

Festival news